Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kívánom a szexet, és azt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kívánom a szexet, és azt a nőt, akiért odavagyok, de egyáltalán nem érzek rá késztetést, hogy magamhoz nyúljak, nem is szoktam. Szűz vagyok még amúgy. Valaki hasonlóan?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 22. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

Nem jó,hogy sose nyúlsz magadhoz.Nagyon fontos,hogy ismerd a saját tested ahhoz,hogy tudd,hogy a másik embertől milyen érintésre/konktaktra vágysz hogy jó legyen neked.

Nem járok ebben a cipőben,de azért remélem érted miért volt fontos ezt most kihangsúlyoznom

2019. ápr. 22. 13:15
 2/3 anonim ***** válasza:
84%

Ha nagyon szerelmes vagyok én se szoktam amúgy magamhoz nyúlni, mert úgysem lesz elég jó. :D Meg szingliként voltak mindig időszakaim, hogy hónapokig is akár nem kell, van ilyen.

Az meg, hogy egyáltalán nem szoktál nem feltétlen jó, mint ahogy előttem írták. x)

2019. ápr. 22. 13:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Még írhattok!:)

Viszont nyomorék kanos pasiktól nem kérek undorító privátokat!!!LESZBIKUS VAGYOK SZERENCSÉRE!😏

2019. ápr. 22. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!