Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez beleférne? Mit gondoltok róla?
2019. ápr. 18. 20:03
1/7 anonim válasza:
Hát nem hétköznapi. Nagyon fura 😦
3/7 anonim válasza:
Uhh, az ilyen x-es linkeket nem nyitom meg :D Mi van benne?
4/7 A kérdező kommentje:
Testvéri szeretet.
2019. ápr. 18. 21:43
5/7 anonim válasza:
Ezt hivják twincestnek
Ikrek közotti vérfertozo kapcsolat
Nem férne bele
Barátnmmel termeszetesen de tesverrel??
Halisten csak fiutesom van
6/7 anonim válasza:
Én amúgy pont letojom, ha "vérfertőző" a kapcsolat. Gyerek születik belőle az maga a vérfertőzés szóval egynemű testvéreknél eleve kizárt... van lánytesóm és olyan lánytesóm is aki csak mintha húgom lenne de nem vér szerinti és nem tudok úgy tekinteni rájuk, soha nem is fogok, ők a testvéreim.... ennek ellenére ha valakik közt úgy van szerelem és kapcsolat azt pont letojom avagy támogatók is, mert "love is love" :) nem hinném, hogy ez gyakori lenne, hogy úgy szerelem szóval azt a ritka esetet ja... én nem vagyok ellene... de velem nem fog megtörténni így sem. :)
7/7 anonim válasza:
Már megbocsáss de 2lány közt nincs vérfertőzés. Szerintem.
(Nincs behatolás)
Nos elég jó testük van. Ezt valamiből finanszírozni kell!
Jobb mintha prostik lennének,és biztonságosabb is.
Megaztán ha nekik jó...nekem nincs vele bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!