Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok beleférne?
Figyelt kérdés
Egy idősebb nőről kiderülne hogy érdekli milyen lehet lánnyal. De családja van. Mit tennétek, szerető szerep?2018. nov. 29. 17:48
2/10 anonim válasza:
Inkább amolyan barátság extrákkal. Én is biszex vagyok, nekem is van pasim, de azért jól jönne egy barátnő, aki nem csak szexet akar.
4/10 anonim válasza:
Ha vonzódnék hozzá, és tudnám, hogy megbízható, akkor részemről nem lenne akadálya.
5/10 anonim válasza:
Csak hogy megtörjem a sémát:
Nem, nem férne bele.
6/10 anonim válasza:
Nekem sem férne bele. Nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel és azt sem bírnám elviselni, ha valaki csak pótlékként tekintene rám.
7/10 anonim válasza:
Soha,ennél többre tartom magam.
8/10 anonim válasza:
Esküszöm ezek a félrelépős kérdések. Hogy tudtok így aludni? Nem értem.
9/10 anonim válasza:
Ha éreznèk iránta valamit akkor èn sem akarnék màsodik lenni.
De ha nem lennének iránta mélyebb érzéseim, csak bejönne külsőre és személyiségre is, akkor szívesen szereznèk vele magamnak nèhány kellemes éjszakát, az pedig már csak a ráadás lenne, hogy én felszarvazhatom fel a férjét.
10/10 anonim válasza:
Ezek a kíváncsi heteró nők... :D Én nem kezdenék vele. Szerintem jobb férj és gyerek előtt kíváncsiskodni. Nem tudhatom, hogy folytatni akarja majd vagy sem, ha igen, akkor gondolni kell arra, hogy mi lesz a férj reakciója, vagy a gyerekeké, az is előfordulhat, hogy csak egy szerető maradok titokban, mert nem tud felvállalni és a többi kifogás... Màs gyerekét sem tudnàm elfogadni, ahogy azt sem, hogy a volt férj jelen lesz az életében, még akkor sem, ha a gyerekek miatt tenné. Ha pedig nem jönne be neki a dolog, utána hogyan tovább? Ha pedig azt mondaná,hogy a férjének is bevallotta és nem bánja, sőt örülne is a hármasnak... Maradok a 100% leszbikusoknál inkább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!