Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszprém/Fejér megye környékén vannak leszbik/biszexek? Tudtok esetleg valami ismerkedő/szórakozóhelyet?
Figyelt kérdés
#szórakozás #ismerkedés #lány #leszbikus #Székesfehérvár #Veszprém #Fejér megye #Fehérvár #Veszprém megye #biszexuális
2019. ápr. 9. 21:20
1/10 anonim válasza:
Kapásból kettőt is tudok a környéken. XD Én nem arrafele lakok. XD
2/10 anonim válasza:
Én Fejér megyei vagyok, de ismerkedő helyet sajnos nem tudok.
5/10 anonim válasza:
Én Fejér megyei vagyok, sajnos helyet nem tudok, de Bp tök közel van, és nem nehéz pestiek lebeszélni egy hétvégi randit.
6/10 anonim válasza:
Zala megyei vagyok. Itt szerintem kihaltak a noies leszbikusok.. vagy nem tudom..😃 sajna nekem sincs szerencsem hozzajuk.
7/10 anonim válasza:
Bírom, hogy nem csak egy másik megye lett belekeverve az előző kommentbe, de még a nőiesség is. 😂
8/10 anonim válasza:
Veszprémben a Szigony-t ajánlanám.
Nem kifejezetten meleg vagy leszbi hely, viszont ott elfogadóak, a régi helyre (most új helyre költöztek veszprémen belül), kint volt a falon, hogy a homofóbia, rasszizmus és a hozzá hasonló dolgok tiltottak.
Melegek is járnak oda.
27 Meleg fiú Veszprémből.
9/10 anonim válasza:
Én Fehérvári vagyok, de Veszprémben tanulok, Veszprémben én is a Szigonyt mondanám, bár ma már megszűnt, Sörpincét keresd helyette. Slam poetry is szokott ott lenni, oda érdemes járni, én is szoktam. :D Bár tény, hogy nem sok leszbikus van ezen a környéken, vagy csak én vagyok béna.
10/10 anonim válasza:
Én szintén fehérvári vagyok, itt a Parabában szokott lenni egy-két leszbikus találkozó, amibe egyszer véletlenül futottam bele. :D Nem rég óta élek itt, de azért akadnak leszbikusok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!