Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok kifejezetten tomboy lányokat?
Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok nagyon szerencsétlen és elkerülöm őket,de akárhányszor találok közösségi oldalakon tomboy lányokat vagy lazább stílusúakat kb mindegyiknek van barátnője :c Nekem meg az ilyen lányok jönnek be
Bárki tudna segíteni esetleg,hogy hol ismerkedhetnék ilyen lányokkal?:)
2019. ápr. 3. 18:25
1/13 anonim válasza:
Tumblr?
Melegbár?
Leszbikus partik?
3/13 anonim válasza:
Tomboy vagyok, de hetero. Ne haragudj. :/
Esetleg különböző fórumok, vagy Snapchat, Insta.
4/13 anonim válasza:
Tomiboj telepítő futtass. Windowsra is van.
5/13 anonim válasza:
Facebook csoportok és insta szerintem ezen a két helyen lehet legjobban találni.
8/13 anonim válasza:
Insta tele van 12-14 évesekkel. :D
10/13 anonim válasza:
Volt egy ilyen kocsma nálunk "tomborozó
" itt nem lehet hogy tomiboy fiu-lanyok is voltak csak nem józanok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!