Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen gyakran szexeltek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran szexeltek a párotokkal?

Figyelt kérdés
Mióta vagytok együtt?
2019. ápr. 2. 16:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
90%
Jesszusom, még egy valláskárosult idióta... komolyan, mi a f.a.sz.nak írtok ide?? Senki sem kért térítő üzeneteket! Menj te is utolsó a vallás rovatba,ott azt cseszegeted és kínzol pszichésen, akit akarsz, de ne itt verd a nyálad, kössz! Mert igenis, amit ti idióta valláskárosultak csináltok a leszbikusokkal/melegekkel, az pszichés kínzás! Fogjad már fel, utolsó, hogy van akinek az igazi, nagy élete szerelme és társa azonos, valakinek meg különnemű! Ezen mit nem lehet érteni?! És felfognád végre, hogy nem mindenki akar feleség és szülő lenni?! Amúgy a leszbikus párok tudnak gyereket vállalni, de természetesen fuck logic..,
2019. ápr. 2. 19:20
 22/30 anonim ***** válasza:
77%
Bocsi, a 18-as kommentelőnek ment a válaszom!
2019. ápr. 2. 19:21
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Naaaa, hadd írja csak, jót nevetünk. :D
2019. ápr. 2. 19:34
 24/30 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy nekem, fogynivágyónak tök jó motiváció az, hogy a Pokolba(/ra?) kerülünk. Ott meleg van, amiatt meg nincsenek disznóhájat elrejtő ruhák, csak bikinik, rövid nadrágok, ujjatlan felsők... Hát csajok, sürgősen le kell fogynom. 😱 Vagy nem fogom elcsábítani a pokoli szomszédomat... 😦
2019. ápr. 2. 19:35
 25/30 anonim ***** válasza:
87%
Úgyis alig van keresztény sztenderd szerint, aki a mennybe jutna, pokolban több az ismerős. :D
2019. ápr. 2. 19:48
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
amúgy nem értitek hogy azt a pasitol kaptam uzenetbe??XDDDDDDD
2019. ápr. 2. 19:50
 27/30 A kérdező kommentje:

Basszus bocsi..:D

Nekem nem volt egyertelmu, az elso mondat miatt :(

Ne haragudj

2019. ápr. 2. 19:54
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt egyértelmű, bocsi, 18-as! Azt hiszem, a 21-22-es válasz volt az enyém.
2019. ápr. 2. 20:07
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm mindenkinek hogy így feldobtátok az estémet!😂 Amúgy kérdésre válaszolva, kb hetente egyszer találkozunk szóval mennyiségileg nem sok csak arányaiban :D Szóval olyan heti 5-6x. És 5 hónapja vagyunk együtt
2019. ápr. 2. 21:22
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatunk első heteiben csak heti 3x 4x, mert nem laktunk együtt, és a munka miatt nem igazán tudtunk egymásnál sem aludni. Miután összeköltöztünk, ha megrohadtunk a fáradtságtól, akkor is minden másnap. Mivel 8 éve vagyunk együtt, és sokat dolgozunk, megelégszünk azzal, ha hétvégén... De akkor 3x is egy nap.

Aztán ne haragudjatok, de be kell szállnom az eddigi kommentek közé, akik itt térítenek. :) A párom 47 éves nő, én 32 éves vagyok. Hívő, ezt hozzátenném. Előttem nem volt nővel. Rajtam kívül már senkivel sem akar lenni. Ismertem az előttem lévő FÉRFI párját, akivel 1 évig volt együtt. Érzékeny vagyok ebben a témában, de egyszer megkérdeztem, azt mondta összehasonlíthatatlan a két aktus. És utál visszagondolni a múltra, rosszul van a gondolattól, hogy hozzáért előttem egy férfi. (Ezt utánam gondolja így.) Én sosem voltam férfival, nem is akartam soha. Nem kellenek privátok. Sorry. :)

2019. ápr. 4. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!