Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szexeltek a párotokkal?
Nem élünk együtt, viszont az együtt töltött napjaink alatt általában naponta többször, de minimum egyszer.
1 éve.
ember..... uhhh
Az üzenet: tudod,
egy:
A PÁROD az aki megházasodik veled.
Kettő:
A szex a házasság része
Három:
Meg kellene tanulnod mi az hogy PÁR és mi az hogy SZEX.
Nem állatok vagyunk.
A leszbikusság meg fajtalanság, szodomai bűn, undorító. A pszichoterápiák imával párosulva 100% szabadulást hoznak.
Ezt a privátot kaptam..szerintetek?! :D
Vicces
Jajjj kaptam még ne aggódjatok :D
Engem meg érdekel hogy ne süllyedjünk az állatvilág alá. Ugyanis a fajfenntartás ott is ellentétes neműek egyesülésén alapul. Nem a szarakodáson. Még az állatok se teszik.
Meg ne terjeszd a rohadt fajtalanságot. Anya legyél meg feleség, azzal törődj. Ne a homoszexualitással. Inkább kulcsold imára a kezed mielőtt ez a démoni szarság magával ránt. Egyáltalán: Nő nőnek párja nem is lehet. az nem pár.
Világosan fogalmaztam?
Felnőtt férfi vagyok
Egy felnott ferfi..latjatok?!
Olyan kis okos
Jajj lányok én meg is tértem szerintem..😂
Baratnom hazajon meg is mondom Neki :D
3 év után biztos nézne nagyokat :D
Neeem :D Veluk meg nem talalkoztam.
Küldő: mondjad hát
Amúgy súlyosan túlnépesedett bolygón minek téma egyáltalán az emberi faj fenntartása? 10 évig nem születne egy gyermek sem, akkor se lenne gondunk belőle, és ez tény. :D Mielőtt jönnének az érvek: nem, nem csak Afrika, India a túlnépesedett, Európa meg USA is eléggé az. :D
Másrészt a fajfenntartó ösztön az maximálisan állati dolog, emberként jó lenne ha felül tudnánk ezen kerekedni és látni, hogy ez túl sok ember a Földnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!