Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen gyakran szexeltek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran szexeltek a párotokkal?

Figyelt kérdés
Mióta vagytok együtt?
2019. ápr. 2. 16:41
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem élünk együtt, viszont az együtt töltött napjaink alatt általában naponta többször, de minimum egyszer.

1 éve.

2019. ápr. 2. 16:51
 2/30 A kérdező kommentje:

ember..... uhhh

Az üzenet: tudod,

egy:

A PÁROD az aki megházasodik veled.

Kettő:

A szex a házasság része

Három:

Meg kellene tanulnod mi az hogy PÁR és mi az hogy SZEX.

Nem állatok vagyunk.

A leszbikusság meg fajtalanság, szodomai bűn, undorító. A pszichoterápiák imával párosulva 100% szabadulást hoznak.

Ezt a privátot kaptam..szerintetek?! :D

Vicces

2019. ápr. 2. 17:02
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Lool... Én úgy meghallgatnám, hogy erre milyen választ várnak a privátírók :DD Vagy hogy miből gondolják, hogy egy ilyen levéltől drasztikus változás indul meg bennünk...
2019. ápr. 2. 17:12
 4/30 A kérdező kommentje:

Jajjj kaptam még ne aggódjatok :D

Engem meg érdekel hogy ne süllyedjünk az állatvilág alá. Ugyanis a fajfenntartás ott is ellentétes neműek egyesülésén alapul. Nem a szarakodáson. Még az állatok se teszik.

Meg ne terjeszd a rohadt fajtalanságot. Anya legyél meg feleség, azzal törődj. Ne a homoszexualitással. Inkább kulcsold imára a kezed mielőtt ez a démoni szarság magával ránt. Egyáltalán: Nő nőnek párja nem is lehet. az nem pár.

Világosan fogalmaztam?

Felnőtt férfi vagyok

Egy felnott ferfi..latjatok?!

Olyan kis okos

2019. ápr. 2. 17:14
 5/30 anonim ***** válasza:
Mi kicsit több, mint fél éve vagyunk együtt, az első 2-3 hónapban minden nap, naponta többször is, mostanában pedig 2-3 naponta, engem is meg lehet próbálni megtéríteni privátban :D
2019. ápr. 2. 17:15
 6/30 A kérdező kommentje:

Jajj lányok én meg is tértem szerintem..😂

Baratnom hazajon meg is mondom Neki :D

3 év után biztos nézne nagyokat :D

2019. ápr. 2. 17:19
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Ehh, legalább a pokolban meleg van :D nem értem mit kell téríteni meg bántani a másikat. Egyik dolog, hogy semmi közük hozzá, másik meg hogy nem tehetünk róla. A homofób fajtájukon csak nevetni lehet :D
2019. ápr. 2. 17:35
 8/30 anonim ***** válasza:
86%
Nohát csak nem Guilt vagy leszbi fób ptivátjai? :D
2019. ápr. 2. 17:37
 9/30 A kérdező kommentje:

Neeem :D Veluk meg nem talalkoztam.

Küldő: mondjad hát

2019. ápr. 2. 17:41
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy súlyosan túlnépesedett bolygón minek téma egyáltalán az emberi faj fenntartása? 10 évig nem születne egy gyermek sem, akkor se lenne gondunk belőle, és ez tény. :D Mielőtt jönnének az érvek: nem, nem csak Afrika, India a túlnépesedett, Európa meg USA is eléggé az. :D

Másrészt a fajfenntartó ösztön az maximálisan állati dolog, emberként jó lenne ha felül tudnánk ezen kerekedni és látni, hogy ez túl sok ember a Földnek. :D

2019. ápr. 2. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!