Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan köszöntsem a lányt?
Figyelt kérdés
Ezen a héten lesz az első randim egy lánnyal, és nem tudom mit csináljak, akkor amikor köszönni kell. Adjak neki puszit? Öleljem meg? Vagy ilyenkor mit illik? Előre is köszönöm, a válaszokat!2019. ápr. 1. 09:00
1/10 anonim válasza:
Mit tudsz eddig rola? (Mert általános szabály nincs arra, hogy l lányok hogyan köszöntsék egymást az elsö találkozásnál.)
2/10 A kérdező kommentje:
Olyan bő 1 hete beszélek vele, szóval annyira azért nem ismerem, viszont úgy gondoltam, ideje elhívni randira, csak ebben még teljesen új vagyok. Ez majd úgy jön? Vagy csak szia?
2019. ápr. 1. 09:12
3/10 anonim válasza:
Akivel kb. név nélkül volt randim, ott kézfogás, bemutatkozás. Ha volt név akkor szimplán szia. Én semmit sem utálok jobban az ismeretlenül puszizkodásnál, de szerintem ezt sokaknak beszélgetések alatt említettem is... persze ha úgy alakulna első randin, hogy valaki azt nyomja, nem haragudndék, csak szimplán nem szeretem, hogy belemásznak az intim szférámba így, sosem szerettem. :D
4/10 anonim válasza:
Vagy szia, vagy jobbrol-balrol puszi, vagy egy ölelés, vagy ....Ne csinálj ebböl gondot, a lényeg, hogy érezze mennyire örülsz.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezzel sokat segítettetek😁😁
2019. ápr. 1. 10:40
6/10 anonim válasza:
Ahogy Menyhárt Jenő mondta: "Helló, baby, te nyomorult állat!"
7/10 anonim válasza:
Csak puszi elég szerintem, inkább a "búcsúzkodáson" gondolkodj ! Nyugi majd adja a helyzet!
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!😁
2019. ápr. 2. 21:50
10/10 A kérdező kommentje:
Azt hiszem megöleltem 😅
2020. jún. 30. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!