Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Hogy lehet kezelni az ilyen helyzetet? Hetero pasik véleménye is jöhet
Nagyon odavagyok a mellekért
Valahogy mindig odatéved a szemem ha valakinek olyan a felsője és ez nagyon zavaró
Egyrészt mert nőként nem akarok gyanuba se keveredni másrészt meg fordított helyzetben is voltam már hogy tudjam hogy mit érez
Mit tehetnék? Próbálom én tartani a szemkontaktust de nem megy valami könnyen és nem hírdetem lépten nyomon hogy leszbikus vagyok úgyhogy nem lenne jo gyanuba keveredni
Segitseg!
Önkontroll.
Ne legyél tahó, hiszen mondtad tudod milyen ez...
én is oda vagyok na szép mellekért vagy dekoltázért, ráadásul a nem túl nagy magasságom miatt a nök többségének a melle pont szem magasságba esik. néha nagyon kell koncentrálni, hogy ne azt nézzem.
Többnyire próbálok a szemükbe nézni, vagy ha van fülbevalója, akkor azt. Vagy legalábbis valamit a feje körül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!