Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki? (leszbikusok véleménye érdekelne a legjobban)
Van egy lány, aki nekem nagyon tetszik kb egy éve ismerem, jól kijövünk, összebarátkoztunk. Nem tudja azt h nekem a lányok is tetszenek.(igazából ezt senki nem is tudja, h nem csak a fiúk érdekelnek, és tapasztalatom sem volt csajokkal, így nem is tudom igazán eldönteni a dolgokat)
Olyan tanácstalan vagyok, mert mostanában, úgy értem mintha jobban kedvelne. Pl mikor rám néz..van olyan h több másodpercen keresztül összenézünk, ölelget, rám hajtja a fejét, folyamatosan hozzám ér. Am ő nagyon csinos, szép lány, tényleg az a tipikus jó csaj szal nem nézném ki belőle, h a lányok is érdekelnék, viszont nagyon sok fiú udvarol neki és mégsem jön össze senkivel. Nem tudom eldönteni h most szeretetből csinálja, vagy tetszem neki "úgy" is.
De lehet csak én gondolom túl az egészet és tényleg csak barátként tekint rám.
Ezek alapján, amit írtam lehet benne vmi h a lányok érdekelnék őt?
csináld te is ugyanazt.
aztán egy intimebb helyen kevéske pia után smároldle,ezután 2 út van.
1:közli,hogy nem leszbi.te pedig a piára fogod.
2:bejövős vagy neki és folytatása lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!