Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem arra, hogy barátnőt találjak így? (Nem feltétlenül mostanában, csak úgy általában)
A "deviancia" hegyeit halmozom: Biromantikus leszbikus mozohista szadista vagyok.
Természetesen e mellett van egy szerintem aránylag normális személyiségem, bár néhány ember szerint túl furcsa, mások szerint egyedi, szerintem meg átlagos. Az is igaz, hogy még fiatal vagyok, de legyetek szívesek nem azt írni, hogy : "szerintem nem is vagy leszbikus/stb. , csak fiatal, és dolgoznak benned a hormonok, stb." mert nem ebből a célból írom ki a kérdésem.
zsák a foltját.. vagy valami hasonló:)
kérdés miben tudsz kompromisszumot kötni.
Szerintem jó dolog a címkézés, nevezzük nevén a gyereket.
Sokan azt gondolják hogy az ilyesmi limitál, pedig csak egy egyszerűbb módja annak, hogy leírd mit érzel. Így is, úgyis érzel valahogy, látod önmagadat, aztán ha mégsem, vagy alakulsz, akkor találsz másik címkét. Ez nem ég bele a bőrödbe mint valami billog, lehet fejlődni önismeretben, személyiségben.
Pár éve azt hittem magamról hogy aromantikus vagyok. Aztán alakultak a dolgok...de ma se vagyok az a fűbe-fába típus. Demi? Grey-a? Valami ilyesmi, valószínűleg mindkettő.
A mostani barátnőmmel majdnem fél évig dumáltunk, jó barátok voltunk de csak távolból. Fél év után találkoztunk először. Aztán láss csodát, azóta lassan egy éve együtt is élünk. Szóval ilyen is van. ¯\_(ツ)_/¯
A deviancia relatív fogalom. Vegánnak lenni egy pici kis eldugott faluban deviáns. Ugyanez az ember ha egy New York méretű városban él, csak egy utcában három olyan kávéházat talál ahol nem csak hogy van növényi tej, de van mandula, szója, zab, kókusz és rizstej is, sütik, tejszínhab, szendvicsek...
Szóval az, hogy te a mostani közegedben nem érzed magad komfortosan vagy """normálisnak""" lehet nem téged ír le, hanem sokkal inkább azt a közeget. Ahogy az ember idősebb lesz, és egyre inkább anyagilag függetlenedni tud, annál inkább képes megteremteni vagy megtalálni egy olyan közeget ahova tartozni tud. És általában ha hasonló emberekkel veszed magad körül egyre inkább valószínű, hogy kialakul valami. Nem feltétlen kapcsolat, de lehet pl. közeli barátság, amiből baráti kör, és ezen át párkapcsolat lesz.
29/L
Biromantikus leszbikus= Mindkét nembe tud szerelmes lenni, de szexuális vonzalmat csak lány iránt érez. (A megfogalmazásért bocsi)
Mazohista dologra azt tudom mondani, hogy szeretem ha bántanak fizikailag(egyetlen kikötésem, hogy ne maradjon 1-2 hétnél tovább nyoma) és mentálisan is.
De ennek ellenére néha mások szenvedése (normál keretek között) is izgató számomra.
Nekem bejönne :D
Szerintem simán találhatsz barátnőt. Én egyszerűen imádom a kicsit fura csajokat :D
És én sem vagyok különb 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!