Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » (Leszbikusokhoz szól a kérdés)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Leszbikusokhoz szól a kérdés) Introvertált lányok! Nektek is nehéz párt találnotok, vagy úgy egyáltalán barátkoznotok, vagy csak én vagyok ilyen félresikerült?

Figyelt kérdés

2019. márc. 25. 16:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#10-es nekem is ez az összhang inkompatibilisság az egyik legnagyobb problémám. Egyetlenegy olyan ember van az életemben, akivel úgy érzem egy szinten rezgünk, mivel szinte 100%-ban önmagamat tudom neki adni. Én értem, hogy inkább a minőség, mint a mennyiség számít...de azért na. Semmi és neki sem biztos az életben.
2019. márc. 26. 10:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem is egy olyan barátnőm van, akivel nagyon jól megértjük egymást. Tényleg fontosabb a minőség mint a mennyiség, de azért szeretek barátkozni.
2019. márc. 26. 16:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én még úgy sem járok sikerrel, hogy bulikba járok. Nem igazán lehet ismerkedni ilyen helyeken, nem túl sokan kezdeményeznek/vevők egy normálisabb beszélgetésre.

Pedig bármit megadnék egy intelligens, komoly nőért.

2019. márc. 31. 19:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Jelen:)
2020. febr. 15. 19:06
 15/17 anonim ***** válasza:
szinten:)
2020. febr. 15. 22:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy időben elég aktívan próbáltam ismerkedni, de nekem meg folyton a negatív embereket sikerült megtalálnom, akik vagy felszínesek vagy csak kiakarnak használni. Ennek az lett az eredménye, hogy nagyon nehezen nyílok meg más lányoknak. Elcsevegni még éppen tudok is velük, de hogy komoly, mély témákat lehessen megbeszélni, vagy az életről elmélkedni, akkor csak három embert tudok mondani kapásból, de őket meg egy évtizede ismerem.

Új barátokat szerezni annyira nehéz, hogy hihetetlen. Nem akarják egymást megismerni a nők, mert egy bizonyos szerepben vannak és megjátsszák magukat. Komoly párkapcsolatot meg szinte senki sem akar, mert megijednek már attól a szótól is hogy komoly.

2020. febr. 16. 16:11
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 Nagyon igaz a válaszod!
2020. febr. 16. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!