Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Leszbikusokhoz szól a kérdés) Introvertált lányok! Nektek is nehéz párt találnotok, vagy úgy egyáltalán barátkoznotok, vagy csak én vagyok ilyen félresikerült?
Én még úgy sem járok sikerrel, hogy bulikba járok. Nem igazán lehet ismerkedni ilyen helyeken, nem túl sokan kezdeményeznek/vevők egy normálisabb beszélgetésre.
Pedig bármit megadnék egy intelligens, komoly nőért.
Egy időben elég aktívan próbáltam ismerkedni, de nekem meg folyton a negatív embereket sikerült megtalálnom, akik vagy felszínesek vagy csak kiakarnak használni. Ennek az lett az eredménye, hogy nagyon nehezen nyílok meg más lányoknak. Elcsevegni még éppen tudok is velük, de hogy komoly, mély témákat lehessen megbeszélni, vagy az életről elmélkedni, akkor csak három embert tudok mondani kapásból, de őket meg egy évtizede ismerem.
Új barátokat szerezni annyira nehéz, hogy hihetetlen. Nem akarják egymást megismerni a nők, mert egy bizonyos szerepben vannak és megjátsszák magukat. Komoly párkapcsolatot meg szinte senki sem akar, mert megijednek már attól a szótól is hogy komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!