Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért ilyen rohadt nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen rohadt nehéz LESZBIKUSOKNAK párt keresniük?

Figyelt kérdés

Próbálkozok deh nem megy, mindenki lelép 1-2 nap után.. És nagyon hiányzik egy kapcsi... Hogy tudjak valakit szeretni..

És hogy valaki szeressen...

Hol tudnék ismerkedni?

homofóbok/trollok hanyagoljanak már jó?

2018. nov. 5. 18:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálam alapból minusz egy a “deh”...

A “kapcsi” még hagyján. Bocs

N

2018. nov. 5. 18:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Most kicsit megnyugodtam, mert nálam legalább pár hónapig kihúzzák és csak utána lépnek le 😂

Amúgy őszintén szólva nem tudom, a párkeresés alapjában nem egyszerű "hadművelet", szerencse is kell hozzá és jókor lenni jó helyen. Ismerkedni például itt is lehet az oldalon. Ne feszülj rá a témára, előbb-utóbb biztosan találni fogsz hozzád illő lányt. :)

2018. nov. 5. 18:29
 3/14 anonim ***** válasza:
65%
Nálam is ez a helyzet 😔
2018. nov. 5. 18:39
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
Pacsi minden sorstársnak 👊 kérdező neked kitartás! Mindig van remény bár én már kezdem feladni ezt a párkeresés témát 😂
2018. nov. 5. 19:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, nekem sem megy, 1-2 nap után eltűnnek, vagy átmegyünk facebookra, aztán ott tűnnek el, ez ilyen. Majd összejön egyszer, szerintem nem szabad erőltetni.
2018. nov. 5. 19:18
 6/14 A kérdező kommentje:

Reménytelen eset itt ismerkedni, de tényleg.. Mindig eltünnek

Mikor átmegyünk viberre akkor is max 1 nap és eltünnek..

2018. nov. 5. 19:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Már meg ne haragudj, de ilyen szóhasználattal nem is csodálkozom, hogy eltűnnek a beszélgető partnereid. A "kapcsival" és társaival nehezen vagy komolyan vehető. Ezt tényleg nem rosszból írom, de így csak szintén komolytalan embereket fogsz magadhoz vonzani. A komolyabbakat, akikkel meg lehetne mit kezdeni, pedig elüldözöd ezzel egy idő után.
2018. nov. 5. 20:54
 8/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok :)

Èn is hssonló cipőben jàrok...

Ha valaki gondolja nyugodtan ìrhat, hàtha..

27 L/L

2018. nov. 5. 21:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet... 17/L
2018. nov. 6. 00:30
 10/14 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet sajnos.

26/l

2018. nov. 6. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!