Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt? Normális vagyok?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, akinek van pasija, ha nem is úgy nevezi. Amikor kilátszik a melle akkor mindig elfodulok és megkérem, hogy vegyen föl kardigánt, vagy valamit. De közben meg tökre izgat. Talán csak őt nem akarom zavarba hozni... Meg sok ehhez hasonló eset volt már. Miért nem használom ki azt, hogy láthatom?2019. márc. 14. 00:58
1/3 anonim válasza:
Mert túl fontos a baráságotok. S tiszteled őt.
2/3 anonim válasza:
Én leszarnám a barátságot,és hajtanék rá,ha nagyon akarnám őt.
3/3 anonim válasza:
Mert felfogod hogy emberből van és az intimitás kölcsönös dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!