Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehet találni olyan nőt, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet találni olyan nőt, aki ezt megérti, elfogadja és belemenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leszbikus vagyok, mielőtt valaki letámadna. Nem biszex, sosem szerettem a fiúkat, undorodom a pénisztől. Ezt csak azért mondom, mert van aki összefüggésbe hozná a dolgot a problémámmal....

Szóval, habár én csak csikló által tudok elélvezni, nagy ritkán viszont szükségem van a hüvelyi izgatásra is, amihez néha elég a párom ujja, néha valami nagyobb kell. És itt jön képbe a vibrátor/dildó. Van olyan leszbikus nő, aki nem ítélne el emiatt?

És szívesen csinálná nekem? Tudom, hogy a leszbikusok többségének ez valamiért fájó pont, de nem tehetek róla, belülről is szeretem az izgatást. Elélvezni nem tudok tőle, de néha kívánom. Nem, nem a péniszt. Fúj.

Csak valami ilyesmi alakú dolgot:

[link]

Vajon fogok találni olyan lányt, aki ezen nem akad fenn, és nem kérdőjelezi meg a szexualitásomat?

22/N

2019. márc. 9. 19:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

Én sosem értettem mi ebben a rossz. Hát könyörgöm, a női hüvely erre van tervezve, és ha valaki kívánja a behatolásst de utálja a péniszeket (/férfiakat) mégis mit csináljon?

Az ujjazás is nagyon jó, de néha mégis csak jól esik valami mással..

2019. márc. 10. 13:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én pont a megértők, elfogadók körébe tartozom. A barátnőmnek is szoktam csinálni felcsatolhatóval és szeretem is csinálni ő sem kívanja meg mindig de néha jól esik neki. Szóval van ilyen csaj aki megérti.

22ll

2019. márc. 10. 17:15
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

Nézd minde mindenkinek más jön be, nincs olyan hogy itt és itt van a nődön a bekapcsoló gomb...

Tény az is, hogy van eléggé jellemző lelki trauma leszbikus körökbe amikor behatolásos szexről van szó.

Kölönösen heteró pasik hajlamosak jönni ezzel a fąszsággal, hogy addig pedig szűz vagy kisanyám ameddig valaki jön egy ilyen sodrófa méretű méteres lompos izével tokától bokáig beveri, oszt dől a vér. Mer hogy mi az hogy neked jó lehet nélkülünk is? Meg hogy egyáltalán az a cél hogy neked is jó legyen? Ugyanmá.

Na emiatt sok leszbikus még a gondolattól is görcsbe áll.

Persze aztán ott van az is hogy egy pont után már morbid vicc lesz belőle és azon röhögünk hogy ki tud minél abszurdabb ötletekkel előjönni.

De szóval igen van olyan nő aki szereti az ilyesmit de az is biztos, hogy nagyon óvatosnak kell lenni mert könnyű a csajok lelkébe gázolni.

29/l

2019. márc. 11. 11:48
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem erősségem a tapintat pedig igyekszem...

Ha lesz baràtnőm, nem tudom hogyan hozzam ezt fel neki...

2019. márc. 11. 12:59
 15/16 anonim ***** válasza:
83%
Az, hogy leszbikus vagy az nem egyenlő azzal, hogy csak az orális szexet szereted. A leszbikusság arról szól, hogy szexuális értelemben a nőkhöz vonzódsz, de az, hogy mit és hogy szeretsz az nem ettől függ. Én biszex vagyok, párom leszbikus én csak orális úton tudok elmenni, hüvelyi úton sosem sikerült. Férfiakkal tudom élvezni a szexet, mert nyilván ott bennem van az, hogy ez neki jó és élvezi ezt meg nyilván én is élvezem, de az, hogy egy műanyag/szilikon pénisszel szexelnek meg az semmilyen téren nem mozgatja meg a fantáziámat, sajnos én eléggé "érzéketlen" vagy hüvelyi úton, nyilván érzem a történéseket, de maga az, hogy ott nekem ki-be mozognak teljesen semleges, ezért én nekem nincs egyáltalán igényem erre egy nővel való együttlét alatt. Párom viszont nagyon szereti és miatta van is felcsatolhatós segédeszközünk, mert én meg nagyon szívesen csinálom neki, ha élvezi. Szerintem ebben semmi elítélendő nincs és szerintem a leendő párod sem fog elítélni miatta, ha értelmes, ha nem és személyes sértésnek veszi az szerintem maximum nevetséges és gyerekes hozzáállás, az olyanért nem is kár.
2019. márc. 11. 14:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
#13-as abban igazad van, hogy van akinek ez ilyen nagyon nem!! történet, de itt nyilván nem arról van szó, hogy a kérdező akarná egy méteres kékeressel megkörnyékezni a párját, hanem azt szeretné, ha a párja ilyen módon is kényeztetné. Könnyű lehet egyes leszbikusok lelkébe gázolni, de az, hogy valaki felcsatol egy péniszt és ezzel jót tesz másnak, az semmilyen szempontból nem okoz fájdalmat annak az illetőnek aki a felcsatolhatós dolgosabbik részén van(maximum ki jelenti, hogy ő ezt fordítva nem igényli). Max egy kis izomláz, de az meg beleférős szerintem.
2019. márc. 11. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!