Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok. Olyan 70%-ban a nőkhöz vonzódom, ha százalékolni kellene. Nagyon kevés férfi az, aki tetszik. Voltak kapcsolataim, de valahogy egyik sem volt az igazi. Ismerkedtem nőkkel is, de nem volt semmi. Sőt nem is tudom, hogy érdemes egyáltalán, mert tartok az előítéletektől, meg nem egyszerű az egész. Meg szeretnék férjet, gyereket, de hiába próbálok rendes heteró életet élni, egy idő után nem megy. Ilyen esetben van még esély arra, hogy normális életem legyen, ha a nőkhöz jobban vonzódom?2019. márc. 6. 19:18
1/3 anonim válasza:
Szerintem lehet, csak tisztazd le magadban!
2/3 anonim válasza:
Az előítélekkel ne foglalkozz, ki mit szólna hozzá, azt tedd ami fontos, amire vágysz! Vannak olyan férfiak is akik ezt elfogadják, de tudom, hogy a többség nem. De mindenre van megoldás.
3/3 anonim válasza:
Szerintem van. Sokkal több, mint egy férfinak, aki nem tud hetero életet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!