Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tanács? (A többi lent.
Figyelt kérdés
Szeretem őt, ez nem kérdés. Azonban a szexuális életünk a béka segge alatt van. Tényleg, még az ivartalan macskámnak is több... Xd Hónapokkal ezelőtt kezdődött, akkor rengeteget dolgoztam, állandóan fáradt voltam, és ennek a számlájára írtam a dolgot. Nem tudom, lehet e benne valami. Viszont akárhogy is, belekerültünk egy ördögi körbe, amiből nem tudok kiszállni. Mivel látta és érezte rajtam az érdektelenséget, hanyagolta a dolgot. És ez azóta sem változott. Tudom, beszélnünk kéne róla, de vele ez nem ennyire egyszerű. Fogalmam nincs, hogyan kéne erről beszélnem vele. A barátnőm, és feltétel nélkül szeretem, de erről a témáról sosem tudtam beszélni. Vele se. Így pedig sosem lesz rendben.2019. márc. 1. 22:27
1/4 anonim válasza:
Tudod mi a probléma, ami miatt nem tudsz megnyílni ilyen téren?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem. Azon kívül, hogy rendkívül gátlásos vagyok, de ennek nem kéne fennállnia egy kapcsolatban.
2019. márc. 1. 22:54
3/4 anonim válasza:
Akkor először erre kéne rájönnöd, mert így megbeszélni sem lehet a dolgot, ha te nem tudod mi a problémád. Önmagadnak kell előbb megfogalmaznod. Esetleg szégyelled e a tested vagy ért e valami trauma a múltban.. Sok oka lehet a gátlásosságodnak. Nagyon fontos lenne, ha említenéd a barátnődnek eleve ezt a problémát, hogy nehezedre esik beszélni a témáról. Ezt amit leírtál elmondhatnád neki is. Lehet közösen többre jutnátok. Próbáld meg beengedni őt ebbe a számodra kénylemetlen dologba is, mert ezzel hogy elzárkózol és hallgatsz, csak eltaszítod magadtól.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez csakis fejben dől el. Azzal, hogy nem beszélsz egy problémáról a probléma még nem szűnik meg. Azzal, hogy nem beszélsz a problémáról nem adod meg a lehetőséget arra, hogy megoldjátok azt. Nyilván a párod sem hülye ő is érzi, hogy gond van, de sokkal rosszabb az, mikor találgatnod kell, hogy a másiknak mégis mi baja, minthogyha őszintén eléd áll és meg tudjátok beszélni. Már csak azért is, mert tudom tudom sztereotípia, de bizony nőként mindig a legrosszabb dolgok jutnak először az eszünkbe aztán meg kiderül, hogy amúgy sokkalta jelentéktelenebb a probléma gyökere. Hidd el én is voltam ilyen gátlásos mint te, ezt csak elkezdeni nehéz. Amint túl vagy az első ilyen beszélgetésen rájössz, hogy nincs ebben semmi ördöngös és természetes, hogy ilyen dolgokról is beszélni kell, mert ez is segít előrébb vinni a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!