Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Azt hiszem randinak veszi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem randinak veszi a találkozásunkat, viszont én nem randiztam még nővel, hogyan megy ez?

Figyelt kérdés

A 20-as éveim elején, ő a közepe felé jár. Azt mondta, nem kedveli a fiatalabb lányokat, de mi megtaláltuk a közös hangot (azt hiszem). Ma találkozni fogunk, felajánlotta, hogy mehetünk nyilvános helyre is és hozzá is. Én a nyilvánosra szavaztam.

Ugyan olyan nővel randizni, mint férfival? Vagy máskép kellene viselkednem? Teljesen tanácstalan vagyok. Mi lesz most? Mit csináljak? Szörnyen izgulok.

2019. márc. 1. 08:39
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
A dolgok menete ugyanaz ami a randit illeti, csak a szex lesz más.
2019. márc. 1. 08:50
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem áll szándékomban rögtön ágybabújni vele.

Tudom, hogy leszbikus, hogy irányítóbb tipus.

2019. márc. 1. 08:56
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
A lényeg, hogy önmagadat add a randinál és ne parázz rá nagyon. Nyilván ha most randizol először nővel akkor kicsit izgulni fogsz, de az természetes (úgy képzeld el mikor először randiztál pasival). Nyugodtan elmondhatod neki ha ilyen téren ő lenne neked az első, nem kell hazudni. Ha irányítóbb típus akkor úgyis segíteni fog, hogy kellemesen teljen a randi, feszengés nélkül.
2019. márc. 1. 09:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta, ő is izgul. :) ez más lesz, mert csak ketten megyünk. Volt lány, aki tetszett, de ő vele együtt dolgoztam és bár tetszettem neki én is, mégis lerázott (utólag mondta el, hogy kedvelt, tetszettem neki). De az más, vele sok időt voltam együtt akaratomon kívül is.
2019. márc. 1. 09:17
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem lesz semmi gond, érezzétek jól magatokat. :)
2019. márc. 1. 09:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2019. márc. 1. 09:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kell másként viselkedned. Talán annyiban más egy nővel randizni, mint egy férfivel, hogy nincsenek jelen a nemi szerepek a randi közben. Nyugodtan felhozhatod azt is, hogy esetleg te hívod meg őt valamire.
2019. márc. 1. 10:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Nos, hogy ment? Remélem minden rendben :)
2019. márc. 1. 22:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Megyek már haza. :) minden oké volt. :)
2019. márc. 1. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!