Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az új munkatársnőm. Nem vagyok 100%, hogy ő is leszbikus. Hogy lehetek biztos ebben?
Tehat a napokba lett egy új munkatársnőnk, még trainingben van. Tetszik nekem, de nem tudom, hogy ő is leszbikus-e. Hogy deríthetném is ezt biztosra? Nem szeretnék leégni előtte...
Kértem barátnak fb-on, elfogadta a barátkérőt, viszont ez nem jelent semmit.
Picit fiús típusú, rövid haj, fiúsan öltözködik, de nem tudom eldönteni... Hogy mi a fene van.
Jövőhéten megyünk a csajokkal este meginni valamit, s meghívtam őt is. Először azt irtam neki fb-on: szia, van valami programod jövő csütörtökön?, a válasz az volt, hogy nem hiszi, hogy lenne, s miért?
Meg írtam neki, elfogadta a meghívást.
De hogyan tovább? Többen leszünk a munkából, tehát nem hiszem, hogy élőbújik.
Vélemények? Napok óta rajta a jár az agyam.
Leszbikus, 22 éves
Ő max 24 éves, remélem leszbikus 😁
Azóta ő szakított a bnőjével. Utána nemsokkal felmondott a munkahelyéről s utána rá 2 hónapra én is.
Úgyh. azóta nem találkoztunk, s beszélni meg csak keveset írtunk. Jelenleg nem dumálunk már.
Picit bánom, hogy nem léptem semmit akkor, sokszor gondolok rá. Annyira hiányzik már h elveszítsem a fejem valakivel, főleg vele.
Hát ennyi történt.
Igaz nem mostani kérdés, de lett belőle valami?
Amúgy miből sejtetted, hogy neki is bejönnek a lányok, még mielőtt az instán ráleltél a képeire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!