Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az új munkatársnőm. Nem vagyok 100%, hogy ő is leszbikus. Hogy lehetek biztos ebben?
Tehat a napokba lett egy új munkatársnőnk, még trainingben van. Tetszik nekem, de nem tudom, hogy ő is leszbikus-e. Hogy deríthetném is ezt biztosra? Nem szeretnék leégni előtte...
Kértem barátnak fb-on, elfogadta a barátkérőt, viszont ez nem jelent semmit.
Picit fiús típusú, rövid haj, fiúsan öltözködik, de nem tudom eldönteni... Hogy mi a fene van.
Jövőhéten megyünk a csajokkal este meginni valamit, s meghívtam őt is. Először azt irtam neki fb-on: szia, van valami programod jövő csütörtökön?, a válasz az volt, hogy nem hiszi, hogy lenne, s miért?
Meg írtam neki, elfogadta a meghívást.
De hogyan tovább? Többen leszünk a munkából, tehát nem hiszem, hogy élőbújik.
Vélemények? Napok óta rajta a jár az agyam.
Leszbikus, 22 éves
Ő max 24 éves, remélem leszbikus 😁
Ismerd meg... majd 2-3 hónap napi/heti szintű beszélgetés után már biztosabb leszel benne.
Tanulj meg beszélgetést irányítani, és tereld olyan irányba a témát, hogy választ kapj a kérdéseidre.
"Hogy lehetek biztos ebben?"
Ezt nekünk pontosan honnan kellene tudnunk?
Csak adj jeleket neki hogy tetszik
Es le tudod vagni hogy most mi a helyzet
Igaz idobe telik..
Par otlet:
-kerdezz ra, hogy mi a helyzet a pasikkal, van e olyan aki tetszik nrki
-erdeklodj a hobbijarol (hol szokott bulizni)
-rakerdezhetsz a stilusara is, hogy-hogy fiusan oltozkodik,
-hozz fel neki par ismert hiresseget, akirol koztudott, hogy a sajat nemehez vonzodik, figyeld a reakciojat
-probalj vele szemkontaktust kialakitani.
-esetleg a kozos munkahelyes osszejovetelen fizesd nekinaz elso kort.
-ha ezekbol parat megteszel, sztem biztosan rajossz mi is a helyzet vele.
-ha biztosra tudod, hogy van nala eselyed, hivd el vhova .
Sok sikert! :)
26/L/L
Utolso vagyok.
-Esetleg dicserd meg a hajat, a ruhajat. Tedd hozza, hogy neked bejon ez a laza stilus
-Facebookon nezd meg miket kedvelt, mi az erdeklodesi kore, bent van -e leszbikus csoportokban.
-Esetleg, jovo heten a buli utan ajnld neki frl, hogy hazakisered, vagy, ha kocsival mesz, o meg mondjuk busszal, vidd haza., persze csak, akkor, ha nem alkoholt isztok.
-a bullig is rairhatsz, vagy beszelgethetsz vele szemelyesen, erdeklodj, hogy tetszik neki az uj hely
Nem jött el a csajos találkára. 2x is elhivtam. Már kezdtem lemondani..
Aztán egyik este elhivott inni valamit a városba. Sajnos nem voltam online mikor irt este 12 kor, ugyh csak reggel láttam. Sajnálom l, hogy lemaradtam erről az alkalomról.
Egyszer meg reggel 6-kor írt h ha van töltöm hozzam el neki munkába, sztm csak ürügy volt h írjon, mert ugye neki is van töltője, főleg reggel 6-kor.
Azota még dumáltunk párszor, próbáltam flörtölni, néha kaptam feedback-et. De kb egy helyben állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!