Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van arra, hogy testvérek több közt leszbikus legyen?
elég jó, mert anyai úton öröklődik nagy eséllyel a dolog, valamint ami még befolyásoló tényező az anya terhesség alatti tesztoszteron szintje... sokan tévesen azt gondolják a leszbikusok tesztoszteron szintje más, de igazából az a lényeg, hogy magzat és anya kap más adagot és amiatt alaklulhat ki, legalábbis jelenleg ez a teória ami eléggé él, sok tudományos cikk van róla :)
én pl. transz tesókat is tudok és ott is az anyu a hibás ilyen téren nagy eséllyel
mielőtt megkapnám, hogy hetero férfiként szidlak titeket, elmondnom, hogy leszbikus vagyok csak olvastam a témáról, mert érdekelt :D
"elképzelhető, hogy egymáson élték ki a kezdeti vágyaikat és ezért olyanok mindketten."
Haha nem. :D Külső hatások nem befolyásolják ezt. Nekem ovitól kezdve "udvaroltak" a fiúk, meg szerettek volna "járni velem", csak hetero embereket ismertem, láttam, nem is hallottam nagyon sokáig hogy egyáltalán létezik olyan hogy hooszexualitás mégis a lányok érdekelnek amióta az eszemet tudom.
Kétpetéjű ikertestvérem heteró, míg én leszbikus vagyok. Nincs rajtam kívül meleg a családban - legalábbis tudtommal.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!