Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyi esély van arra, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van arra, hogy testvérek több közt leszbikus legyen?

Figyelt kérdés
2019. febr. 10. 21:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miert ne lehetne?
2019. febr. 10. 21:04
 2/11 Eric Griffin ***** válasza:
93%
Annyi, mint arra, hogy normálisan, érthetően megfogalmazz egy ilyen rövid kérdést.
2019. febr. 10. 21:08
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

elég jó, mert anyai úton öröklődik nagy eséllyel a dolog, valamint ami még befolyásoló tényező az anya terhesség alatti tesztoszteron szintje... sokan tévesen azt gondolják a leszbikusok tesztoszteron szintje más, de igazából az a lényeg, hogy magzat és anya kap más adagot és amiatt alaklulhat ki, legalábbis jelenleg ez a teória ami eléggé él, sok tudományos cikk van róla :)

én pl. transz tesókat is tudok és ott is az anyu a hibás ilyen téren nagy eséllyel

mielőtt megkapnám, hogy hetero férfiként szidlak titeket, elmondnom, hogy leszbikus vagyok csak olvastam a témáról, mert érdekelt :D

2019. febr. 10. 23:29
 4/11 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom, az èn tesòim mind heteròk 😂
2019. febr. 10. 23:40
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Én egy leszbikus és egy meleg fivért ismerek.
2019. febr. 11. 06:52
 6/11 anonim ***** válasza:
19%
nem tudom mennyire gyakori ez, de ismerek nálunk egy lány testvérpárt és ők mindketten leszbikusak. ha nem is öröklődik elképzelhető, hogy egymáson élték ki a kezdeti vágyaikat és ezért olyanok mindketten.
2019. febr. 11. 10:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"elképzelhető, hogy egymáson élték ki a kezdeti vágyaikat és ezért olyanok mindketten."

Haha nem. :D Külső hatások nem befolyásolják ezt. Nekem ovitól kezdve "udvaroltak" a fiúk, meg szerettek volna "járni velem", csak hetero embereket ismertem, láttam, nem is hallottam nagyon sokáig hogy egyáltalán létezik olyan hogy hooszexualitás mégis a lányok érdekelnek amióta az eszemet tudom.

2019. febr. 11. 11:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kétpetéjű ikertestvérem heteró, míg én leszbikus vagyok. Nincs rajtam kívül meleg a családban - legalábbis tudtommal.

23/L

2019. febr. 11. 18:26
 9/11 anonim válasza:
100%
Nekem is van egy fiú ikertesóm, ő heteró, én pedig lány vagyok és eléggé leszbikus :D
2019. febr. 11. 21:14
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
A homoszexualitás nem öröklődik, tehát nem gyakoribb testvérek között. Kivéve ha ikrekről van szó, mert ahogy már előttem is írta valaki, ők ugyebár egy 'környezetben' fejlődnek az anyjuk méhében és így nagyobb eséllyel lesznek ikrek mindketten melegek.
2019. febr. 12. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!