Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen csábítási praktikáitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen csábítási praktikáitok vannak?

Figyelt kérdés
Kedves lányok, hogy csábítgattok, kacérkodtok, és milyen jelekből látjátok, hogy bejöttök a lányoknak?
2019. febr. 9. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Közvetlen kimondom, hogy jól néz ki,illetve már elég az elején rátérek a szexuális témákra :D na meg persze küldök magamról valami szexi, ízléses képet (nem meztelent, se félmeztelent)

20/L

2019. febr. 9. 17:11
 2/8 A kérdező kommentje:
és hogy lehet kevésbé direktbe? kicsit árnyaltabban érzékeltetni?
2019. febr. 9. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Én rohadtul nem tudok ilyet lol

29/L

2019. febr. 9. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy olyan "nézésem" amivel csábítgatni szoktam. Hosszasan és határozottan nézek a másik szemébe. Ha közelebb vagyok hozzá, akkor a száján és az arca többi részén is elidőzik a szemem. Közben van, hogy ha olyan a szituáció megérintem vagy hozzá simulok "véletlenül". De kezdésnek mindig ezt az átható nézést vetem be és ha ő is viszonozza, utána merek közeledni más módokon.

23/L

2019. febr. 9. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó, nagyszerű egy technikád van, tetszik. Egyébként a kérdésedre válaszolva, én érintéssel szoktam probálkozni, apró érintésekkel természetesen a szemébe nézek közben.
2019. febr. 10. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Buliban egyszerűbb felhuzni egy miniszoknyat es razni magam 18/L
2019. márc. 3. 09:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, én 40 feletti vagyok, nem kiscsaj, aki rázza magát...
2019. márc. 3. 11:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, de nem is arra kérdeztél rá, hogy szerintünk te hogyan csábíts el egy nőt 40 körül, hanem, hogy nekünk milyen praktikáink vannak. Valaki szemez, valaki riszál. Ilyen egyszerű.
2019. márc. 3. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!