Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni, hogy ne a nőkhöz vonzódjak?
Sajnos ezt nem tudod megvaltoztatni
Fogadd el
Valóban nem tudod ezt megváltoztatni ez születésedtől benned van. Gyűlölni fogod az egészet, és boldogtalan leszel, ha ezt magadra erőlteted.
Nőkkel szemben elfogadóbb a társadalom, bár azt nem tudom, hogy itthon házasodhatnak-e a melegek, vagy éppen fogadhatnak-e örökbe, de biztosan van rá megoldás.
Nem tudsz rajta változtatni. Legfeljebb sok akaraterővel, de nem fog sokáig tartani és boldogtalan leszel.
Családod így is lehet. Sok leszbikus nő vágyik ugyanarra, amire te. Élhettek párként ugyanúgy, mint a heteró párok, vállalhattok gyereket, vehettek házat, stb. Igaz, hogy nehezebb lesz, mint a hagyományos férfi-nő pároknak, lesznek jogi útvesztők és csodálkozó tekintetek, de ettől még lehetsz ugyanolyan boldog.
Próbálj ismerkedni más melegekkel, hogy lásd, nem vagy egyedül. Ha kapcsolatot egyelőre nem is szeretnél, egy-két beszélgetőtárs sokat tud segíteni, hogy jobban érezd magad.
Nyomjátok el magatokat, #6-os és #7-es.
Kérdező, te pedig kezdd el elfogadni magad. Ez nem megy egyről a kettőre, mindenkinek megvan a saját tempója, nekem is pár évbe tellett és ugyanazokat a "tüneteket" produkáltam mint Te. Ha magadra erőlteted a dolgokat az csak lelkileg megbetegít, arra meg nincs szükség.
Először is, boncolgasd a dolgot, hogy mi az amiért nem akarsz leszbikus lenni. Szerintem erre maximum a társadalmi nehézségek lehetnek magyarázó okok (illetve az hogy idegen még neked a helyzet), ami szerintem nem indok arra hogy megtagadd magadtól a lelki felszabadultságot és a boldog párkapcsolatot.
Azt tanácsolom hogy kezdj el ezen minél hamarabb dolgozni a fejedben.
Ez ellen egyszerűen nem tudsz tenni. Három dolgot tudsz csinálni:
1, elfogadod, hogy ilyen vagy és hogy ennek az életformának megvannak a maga nehézségei, de cserébe boldog életet élhetsz és bár nem egyszerű történet, de a családalapítás az azonos nemű pároknál sem lehetetlen.
2, Nem fogadod el, hogy te ilyen vagy, magadra kényszeríted a "normális" életformát, egyszerűbb lesz az életed egy bizonyos fokig, nem leszel boldog, a gyereked se lesz boldog, ha lesz bár szerintem úgy nehéz eljutni a házasságig, ha nem vagy képes lefeküdni a pároddal.
3, El is fogadod, meg nem is, hogy olyan vagy amilyen. Keresel magadnak egy látszatférjet(bár ezt igazából csak úgy tudom elképzelni ha az illető is hasonló szituban van, hogy más irányultságú, csak nem akarja felvállalni) a külvilág felé szép család, jó férj, szép gyerekek amúgy meg nőkkel jársz össze. Ennek is az a hátulütője, hogy nem teljesedhetsz ki és nem lehet boldog tartós párkapcsolatod olyan emberrel akit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!