Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni hogy felvállalja magát, és ne szakítson amiatt mert nem meri vállalni, hogy biszex?
Valahol igaza van amiért szakított veled.
Ha ő még nem tart ott,hogy elmondja a családjának,akkor nem szabad erőltetni,mindenki más,más problémákkal küzd. Te vagy az első barátnője,nem olyan könnyű ezt felvállani. Nem olyan egyszerű ilyen bigott környezetben felvállania magát,megküzdeni az előítéletekkel,esetleges támadásokkal. Aki kamasz korában felvállata az már hozzáedződött és fel sem veszi ha sértegik,"nem normálisnak" bélyegzik, és bántják. Pl.én is csak nevetek az ilyen sötét,rosszindulatú ,akik a saját nyomorukat azokon akárják kiélni,akik hozzájuk képest kiszolgáltatottabb helyzetben vannak, de neki minden még minden megjegyzés késszúrást jelent. Meg amúgy sem attól függ hogy mennyire szeret téged,hogy a családja tudja-e róla😫 Fejezd be ezt az idióta,gyerekes viselkedést és ahellyett hogy te is nyaggatod,inkább vígasztald, éreztesd vele,hogy támogatod és kiállsz mellette. És ha úgy érzi felkészült rá majd elmondja a családjának.
Bár nekem nem pont ezzel volt gondom, hanem h a barátomat és a kapcsolatunkat nem mertem felvállalni. Teljesen normális srác, értékes ember, de más népcsoportból jön, ami a családban nagyon nem elfogadott. És magamnak is nehéz volt bevallani h nem őrültem meg. Borzasztó volt, elítéltem magamat azért mert szeretem, bántottam őt mert érezte ezt, és nem mertem felvállalni...fél évnek kellett eltellnie h el merjem mondani otthon ami után a szüleim egy hétig nem beszéltek velem. Nem volt egyszerű, gyűlöltem magam. Aztán egyszer csak megértettem h nem bűn az ha szeretek vkit. A barátom végig mellettem volt, megvigasztalt, és azt is mondta h ha a szüleim ennyire nem bírják, ő nem várja azr el h miatta vesszek össze velük mert ők a szüleim... majd megszakadt a szívem amilyen fejjel mondta...azóta már jobb a helyzet,a sors fintora h utána az ő oldalán is lejátszódott ugyanez a szituáció...
Nagy cirkuszok árán, de kiharcoltuk h egymással lehessünk.
Szerintem kérj bocsánatot és vigasztald meg... kell még idő neki
Ne haragudj, hogy beléd tiprok verbálisan utolsó, de nagyon-nagyon agymosott a gondolkodásmódod a homofób családod miatt, kérlek így ne gyere össze nővel :(
Ha valakinek már fix kapcsolata van és nem is ilyen pár hónapos kis szórakozgatás, én megalázónak érezném, hogy mint valami bűnös titkot kezel... Az ilyet tök jó lenne egy kapcsolat elején tisztázni, de azt gondolnám, hogy a legtöbb embert egy idő után ez zavarja, hogy mindig magyarázkodni kell és hazudni... Szóval érthető teljesen a kérdező dilemmája, de azt gondolom, hogy aki anyucinak-apucinak akar megfelelni felnőtt emberként és birkaként beállni a sorba, annak egészségére és viszont látásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!