Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit csináljak? Hagyjam vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hagyjam vagy lépjek közbe?

Figyelt kérdés
Legjobb barátnőm leszbikus, ezzel nincs is problémám. Alapvetően két évvel fiatalabb mint én (én 16, ő 14), de nem is ez a lényeg. Összejött egy lánnyal (inkább nővel) aki 24 éves. Tök normálisnak tűnik a hölgy, de 10 év az nem kevés... Szerintetek próbáljam lebeszélni róla, vagy csak túlaggódom?

2019. febr. 5. 19:37
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
A kérdésemben és válaszaimban említett dolgok mind valóságosak. Tényleg nem tudom mit csináljak. Egyszerűen féltem...
2019. febr. 6. 20:35
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
"helló! láttam a válaszod annál a kérdésnél, ahol a 14 éves kislány a 24 éves csajjal kavar, és volt pár dolog, amiről úgy gondolom, nem árt, ha hallasz. alapvetően egyet értek veled, 24 éves felnőtt ember egy 14 éves gyerekkel ne akarjon szexuális kapcsolatot, mert ez nem normális. viszont az, hogy 10 év van köztük, nem feltétlenül lenne gond, képzeld el, ha a fiatalabb lenne 24, és az idősebb 34, akkor a kutyát se zavarná. a másik, hogy a fiatalkorú és a felnőtt közti szexuális kapcsolat büntetése világszert eltérő. az usában pl. 18 éves "felnőtt" nem lehet kapcsolatban egy 17 vagy 16 évessel, mert ha ez kiderül róla, akkor regisztrált szexuális bűnöző lesz, ezt még az önéletrajzába is bele kell írnia, törvény kötelezi rá, különben állam bácsi keményen elkapja és a nyakára lép. ezzel szemben itthon nem ritka, hogy 20-22 éves fiatalok 16 évesekkel kavarnak. usában akkor lehet együtt egy 18 feletti és alatti, ha még azelőtt együtt voltak legalább fél évet, hogy az egyikük 18 lett, és a szülők ebbe továbbra is bele egyeznek. ezzel szemben itthon nálunk 14 éves kortól, ha a fiatalkorú beleegyezik, nem büntethető. van jogász ismerősöm, tőle hallottam ezeket, meg volt egy gyerekkori barátom, amikor 14 évesek voltunk, akkor volt egy 20 körüli pasija, és később a faterjától hallottam, hogy ő úgy gondolta, amint a lányai elmúltak 14 évesek, ő nem fogja elnyomni őket, van elég eszük, el tudják dönteni, kivel és mit akarnak. szóval igen, nem egy szokványos felállás a 14 és a 24 évesek közti kapcsolat, támogatni sem kéne, de sajnos törvényileg, hacsak nem emlékszem rosszul, nem büntethető, amíg a szülő / gyám nem kérvényezi ezt, és ha jól tévedek, 16 éves kortól már ilyen tekintetben teljesen önálló egy magyar állampolgár. de ha gondolod, ennek utána kérdezek pontosan " Nos miután kaptam egy ilyen szép kis privátot (bár tényleg nem értem, hogy ez miért nem mehetett ide és mi értelme volt) válaszolnék rá.. "viszont az, hogy 10 év van köztük, nem feltétlenül lenne gond," Sehol sem írtam azt, hogy ez lenne a gond. A gond ott kezdődik, hogy a fiatalabb fél még egy GYEREK. Ha úgy lenne 10 év korkülönbség, hogy a fiatalabbik fél betöltötte a 18-at, akkor senki se foglalkozna vele, pont ahogy írtad... Innentől kezdve nem értem ezt a megnyilvánulást... Amúgy az USA-ban erre nem egységes törvény van, hanem minden államban más. Nem kérek felesleges privátokat olyan dolgokra amiket itt is meg lehet beszélni. Ha ennyire szívügyednek érzed ezt a dolgot, akkor írd ki ide.
2019. febr. 6. 21:15
 23/25 A kérdező kommentje:
A kérdésbe ugyan nem írtam, de a húgom (akiről a válaszokban már írtam) most ugye 10 éves és van egy 16 éves barátnője. Valaki tudna tanácsot adni? A húgom még tényleg nagyon fiatal...
2019. febr. 7. 15:28
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk ne itt éld ki a a mocskos fantáziádat. A nyolc éveseket ku.rvára nem érdekli a szex .Max akkor tudják mi az ha valaki erőszakoskodott velük,
2019. febr. 7. 15:36
 25/25 A kérdező kommentje:

A suliból még egyszer 1.-be úgy jött haza, hogy az XY és a ZZS dugtak....

Azt hiszem akkor kicsit kiakadtam. Szóval 6 évesen már izgatta a fiú osztálytársait és őt is 2.-ra, 3.-ra elkezdte érdekelni. 1.-be úgy jött haza közel minden nap, hogy csókolózott valakivel. (Fiú is és lány is volt köztük) Szóval szerintem ha nem is normális, de 8 évesen már érdekli őket. (Mondjuk én asszem 12 éves koromba hallottam elősször ezt a szót és 13 évesen tudtam meg a jelentését...)

És mégegyszer hangsúlyozom, hogy ezeket nem én találtam ki, hanem ez a valóság...

2019. febr. 7. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!