Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hagyjam vagy lépjek közbe?
A barátnőddel és a húgoddal történteknél már csak az itteni válaszok döbbentettek le jobban. Mi az, hogy ne avatkozzon közbe? Hogy ne akarja megmenteni a "boldogságtól"? Meghogy a 14 éves lány tanulja meg a szexet egy 24 éves felnőtt nőtől? Fú, fennakadtam a trágárságszűrőn is :D
Lehet nekem túl alacsony az ingerküszöböm, de ne magyarázza már itt senki, hogy egy 14 és egy 24 éves ember közötti kapcsolat normális.
Mindenesetre remélem kamu a kérdés.
Bezzeg ha az idősebb fél pasi lenne akkor a sok marha szerint normális lenne a dolog.....
Talán próbáld picit megismerni a 24 éves nőt.
Szilveszteri buliban voltam.
Az egyik lány eléggé kellette magát, úgy tűnt szimpatizál velem. Táncoltunk röhögtünk. Tény túl sokat nem beszéltünk.Inkább csak hülyéskedések voltak (de semmi tapi,csók vagy ilyesmi nem volt) Én a buli másnapján tudtam meg,hogy ez a lány 16 éves, én 26 éves vagyok.
Külsőre kinézett 20-21-nek.
Én teljesen rosszul lettem magamtól,hogy egy 16 évessel buliztam és még tetszett is. Nyilván akkor nem tudtam a korát.
Ha tudom akkor táncnál sem lettem volna túl közel hozzá.
De,hogy valaki tudatosan tudja,hogy 14 éves szinte gyerek és járni akar vele? De miért???
Én bár biszex vagyok sosem kezdtem sem nálam fiatalabb pasival sem lánnyal, max 1 évvel fiatalabbal,de ennyi.
Próbálj barátnőddel beszélni,hogy nem egészséges dolog egy 24 évessel kavarni. Bár egyébként valószinú ő sem nézhet ki 14-nek,esetleg titkolja a korát..
Backi én 14 évesen még barbiztam :D meg plüssökkel játszottam...
26/L
Kinézetre még fiatalabbnak néz ki. (11-12)
Kislányos arca van, a haját gyakran fogja két copfba és néha még masnit is tesz bele. Nagyon ártatlan, mind külsőre, mind belsőre. Könnyen befolyásolható, naiv, vakon bízik mindenkiben. Mindig vidám és őszintén mutatja az érzelmeit. A kis dolgoknak is nagyon örül, de szerintem épp ezért mélyen érintené, ha bármi történne... Ő a "napocska" minden ismerősének. Úgy is szoktuk hívni, hogy "солнце".
Elírtam. Úgy szoktuk hívni, hogy: "Cолнышко".
😅 Bár nem ez a lényeg, de gondoltam kijavítom, mert utólag szúrta a szemem.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!