Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Éreztétek már úgy, hogy a női...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy a női nem sem érdekel titeket?

Figyelt kérdés
Amikor huzamosabb ideig egyedül vagy és nem történik szinte semmi egy-két komolytalanabb beszélgetésen kívül.

2019. febr. 4. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Most valahogy így érzem magam... Bár nem ez az általános, viszont mostanában annyira elegem lett ezekből az úgymond "új" társkeresési szokásoktól... Teljesen elveszett a varázsa mindennek... de lehet csak én vagyok 'öreg' a 23 évemmel...
2019. febr. 4. 23:11
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Én akkor éreztem néha így, amikor még elfojtottam magamban azt az érzést hogy a lányokat szeretem illetve akkor, amikor még idegen volt számomra hogy már beláttam magamnak a dolgot.

Kiábrándultság vagy egyéb csalódás ilyet nálam (még) nem idézhetett elő, mivel nem volt még senkim.

2019. febr. 5. 00:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont így érzek igen.
2019. febr. 5. 00:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Hm.. Akkor nem egyedül érzek így
2019. febr. 5. 01:41
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
Igen, ramaty egy érzés. Nálam olyankor jelentkezik, amikor valaki iránt érzéseket kezdek táplálni, de persze nem lesz belőle semmi. Aztán próbálkozok ismerkedni másokkal, de az már nem olyan és mint egy láncreakció, minden gajra megy, míg végül elegem lesz az egészből.
2019. febr. 5. 06:08
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Ez szerintem egy általános dolog és nem feltétlenül kategorizálható be szexuális beállítottsághoz. Ez az a pont, amikor valaminek a hatására úgy érzed elvesztetted az érdeklődésedet az ismerkedés párkapcsolatok iránt. Nekem is volt már ilyen, úgy éreztem jól érzem magam egyedül, megvolt a kis privát szférám, a kis privát dlgaim és annyira nem találkoztam érdemes emberrel aki miatt felborítottam volna ezt, hogy azt éreztem nem kell nekem senki. Ilyenkor szerintem az a jobb, ha ezt megéled, nem kell görcsösen nekiállni a társkeresésnek, ha majd jön valaki érdemes azt úgy is érezni fogod.
2019. febr. 5. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy mondanám inkább, hogy jó lenne már valaki, akivel kölcsönösek lennének az érzések, de rágörcsölni meg nem akarok, sem azt, hogy csak azért legyen valaki, hogy ne egyedül legyek, így inkább elengedtem ezt és nem azt nézem, ki lehet potenciális párjelölt. Majd jön.
2019. febr. 5. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!