Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, szerintetek nagyon elmebeteg a mi kapcsolatunk vagy máshol is előfordulnak extrém dolgok? (Figyelem! Hosszas kifejtés! )

Figyelt kérdés

Én 21 éves lány vagyok, párom 45 éves nő. Gyakran összerúgjuk a port, olyankor sértődötten elviharzik, nem szólunk egymáshoz. Egy idő után odamegyek hozzá kérlelni, hogy legyünk újra beszélőviszonyban, de levegőnek néz, csak morcosan fekszik az ágyon, olvasva. Egy darabig hasztalanul könyörgök, aztán elkezdem őt beszólásokkal hergelni. (két példa a sok közül: – Hülye vagy, mint a seggem! – Gyere ide és pofozzál fel!) Addig csinálom, amíg indulatosan nekem ront és felken a falra, ad egy pár pofont, megtépi a hajamat, majd leteper az ágyra és iszonyatosan megcsiklandoz, hasbafújást is kapok szép számmal, miközben ilyeneket ordít: – Na, nyitsz nekem még egyszer ilyen hangot?! – Addig csiklandozlak, míg bekakilsz, te kis csitri! Stb… Aztán ez az egész egy idő után átmegy szexbe, a végén pedig kibékülünk ”kisujj-esküvel”.

Szóval ez így szokott menni állandóan. Tízből nyolc alkalommal a vitáink komolyak és mindig ugyanide torkollik a dolog, de én valahogy, nem is tudom, szomjazom a „brutalitását” a szadista tekintetét amikor csiklandoz, egyszerűen, magamnak sem tudnám úgy igazán megmagyarázni, de vágyom rá, hogy alaposan elbánjon velem.

2019. febr. 4. 14:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nos, mindazok alapján, amit leírtál, kedves kérdező, én azt szűrtem le, hogy ti ketten mintha szavak nélkül megegyeztetek volna, hogy a szexuális életetek amolyan összezörrenős szerepjátékokban nyilvánuljon meg, ami veszekedésből csap át szexbe. Nekem az az érzésem, mintha ezek a viták, függetlenül attól, hogy mikor mennyire komolyak, de mintha az előjáték része lenne, ahogy a könyörgés is, meg ahogy bosszantjátok egymást. Mert ugye jól értem? Tényleg addig hergelitek a másikat, amíg egymásnak estek? Az meg pláne, hogy utána megver, megcsiklandoz stb... Ez tényleg kissé bonyolult, zavaros. Szeretitek durván bántani egymást, de pont ezért szeretitek annyira egymást. Persze a legkomolyabb vitákra tényleg nem megoldás ez így (mondjuk elismerem néha mi is szoktunk párommal dühből szexelni, de nálunk azért nem ez a rendszeres), ugyanakkor azt is írtad, hogy értelmesen is meg szoktátok beszélni a dolgaitokat, tehát így tényleg csak arra tudok gondolni, hogy ti élvezitek egymásban ezeket a nem mindennapi játszmákat, csak épp nem mondjátok ki. Persze lehet, hogy égbekiáltó marhaság az állításom, de én ezt érzem ki a leírtakból. Végső soron pedig az a lényeg, hogy a magatok módján, de szeretitek egymást. Magam részéről drukkolok nektek, hogy hosszan virágzó legyen a kapcsolatotok.

Kellemes napot!

2019. febr. 5. 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Az az érzésem, hogy ez a jelentéktelen ügyeken való vita, veszekedés, kisebb testi gyötrés hetero kapcsolatokra is jellemző lehet. A komolyabb problémákat valóban így nem lehet megoldani, azt meg kell beszélni. Ám exem is csinálta, ha én rég nem foglalkoztam vele, vagy fáradt voltam, dolgoztam este is, hogy direkt provokált, és abbol nálunk is kezdődött az előjáték, aminek 90%-a csikizés volt. Ezt élvezte, és utána béke (szex) lett. Szerintem nálatok is ez van, és az idősebb a domináló, a fiatalabb a játékosabb provoláló. Soká tudjátok megoldani így a "konfliktusokat"!
2022. szept. 25. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!