Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szerettek a nőkben?
Oh, te vagy az 53 százalékos.. :D Szinte már vártam egy ehhez hasonló megnyilvánulást.
Megnyugtatlak, nő vagyok és a nőket szeretem. Csak allergiás vagyok az általánosításra és torzításokra.
kérdező abszolút egyetértek veled :) nekem is fájt olvasnom ezeket, ezek akik ilyet írtak még a feminizmust sem értik, hanem maximum feminácik :D mert ugye nemek közti egyenlőségről szól, ergo belsőre lehetünk totál ugyanolyanok az ellenkező nemmel is
nekem is rengeteg férfi barátom van és sok érzékenyebb, kedvesebb, romantikusabb a nőknél... még el is gondolkodtam, hogy jól kijövök velük, milyen egyszerű lenne ezekkel a srácokkal járni, mert normálisak, csak az akadály, amiért nem az az, hogy más van a lábuk között sajnos :D férfinak más az íze, illata, hangja... és nem szőrös (mondjuk szerintem ők is szőrteleníthetnének, sokkal esztétikusabb lenne, mindenkin ronda) meg egyébként írták a tekintet sokan, és az tényleg igaz még :) bár aki olyan macsó butch, vagyis inkább stone butch az ebben sem lesz más szerintem... és kb. ez az, amiért igen a nők kellenek, pedig istenem mennyivel könnyebb volna pasik között normálisat találni, a leszbik valahogy nagyon crazyk tudnak lenni, beleérve magamat is természetesen :D mondjuk valamilyen szinten minden ember, szóóóval :D
"Miért érzem úgy hogy a kérdező önérzetes pali?"
Azért mert ha bárki bármi olyat ír ami neked nem tetszik, akkor csak azzal tudod magyarázni hogy egy pasi írta.
Túl hosszú a lista, a teljesség igénye nélkül azért írok random hármat:
A női nevetés
A női hát
A női bolondság, szeszély
22/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!