Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kinek sikerült egy magát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek sikerült egy magát heteronak mondo nőt elcsábítania?

Figyelt kérdés
Arra gondolok akiket sokáig kellett győzködni aztán egy bizonyos idő múlva beadta a derekát.
2019. jan. 16. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem évekig tartó barátságok után smárolásig jutottam velük(nem tudták rólam és mindig megvártam míg ők kezdeményezzenek)de nem mentunk tovább mivel az már kockáztatta a barátságunkat.
2019. jan. 16. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen
2019. jan. 16. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Volt ilyen de inkább ő kezdett ki velem nem kellett csábítgatnom.

Amúgy nem szoktam ilyen skalpokat gyűjteni, van bőven elég biszex, leszbikus lány heterókkal nem szeretném összetöretni a szívem, meg általában tiszteletben tartom ha valaki hetero és nem akarom átcsábítani a másik oldalra. :D

2019. jan. 16. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Kb 1honap:D
2019. jan. 17. 09:01
 5/7 anonim ***** válasza:
és hogy csináltátok? mikortól tudtátok, hogy van esély?
2019. jan. 17. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:

az a helyzet, hogy aki annyira nem ért a nőkhöz és a flörtöléshez, hogy megkérdezze, hogy hát hogyan, az eleve esélytelenül indul...

kedvesség, figyelmesség, humor és flört, amit meg nehéz is, mert ha túltolod, elijeszted, ha túl minimális, akkor nem lesz semmi úgyse, pont meg kell találni, ami az egyensúly :D most ez egyébként van akinek megy természetesen, van akinek meg sehogyan...

és egyébként így elég egyszerű, sokat nem kell teperni hozzá semmi, én csókig jutottam, és sosem én kezdeményeztem... ment volna tovább is jópárszor, ha pl. esélyt adok neki olyan szinten, hogy a csókot nem utasítom vissza :D

de nem buli heteroval kavarni, mert legnagyobb eséllyel szívfájdalom lesz belőle :D

2019. jan. 18. 12:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Előző, egyet értek veled, valószínűleg szívfájdalom lesz a vége. Nálam is ez volt, csak fordítva, én voltam a "heteró" Tavaly nagyon megtetszett egy kolléganőm, egy ideig úgy is volt, hogy lesz köztünk valami. Aztám lepattintott. Hónapokig fájt utána. Nem szabad erőltetni, mert valaki sérülni fog.
2019. jan. 20. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!