Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Barátnőm hozni akar még egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm hozni akar még egy lányt, de én nem akarom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én 18, barátnőm 21 éves lány. Tegnap azzal állt elő, hogy hozni akarja egy hármas szerelmeskedésre egy régi leszbikus ismerősét. Nagyon vonzó a lány, láttam róla intim képeket, de nagyon félek hogy rosszul fog elsülni.

Tippek?

2019. jan. 15. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én kidobnám,ha a párom mellettem mással akarna dugni.De ha nem akarsz ennyire radikális lépést tenni,akkor egyszerűen mondd meg neki,hogy nem vagy benne,nem kényszeríthet rád olyat,amit te nem akarsz.Bár ha le akar vele feküdni,úgyis lefog,max a hátad mögött.
2019. jan. 15. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy nem szeretnéd!

A legrövidebb út az egyenes.

2019. jan. 15. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
4%
Küldje inkább hozzám a csajt!
2019. jan. 15. 21:14
 4/7 anonim válasza:
Ha a lehetséges következményektől félsz,akkor mérlegeld mennyi veszélyt vagy hajlandó vállalni.
2019. jan. 15. 22:30
 5/7 anonim válasza:
0%
Én is gondolkodtam azon, hogy "meglepem" a férjem egy hármas szexel, de félek, hogy valami megváltozik és soha nem lesz már az ami most.
2019. jan. 15. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
55%

Nagyon alacsony szexuális intelligencia szintre vall, aki egy párkapcsolatba harmadikat akar hozni, ha elvileg minden rendben van.

Ez a kapcsolat vagy nem működik, vagy a párod nem szeret úgy, mint téged.

Nekem is volt egy ilyen barátnőm, még én éreztem magam kellemetlenül, hogy nemet mondtam, mert egyáltalán nem akartam, pedig nagyon is rendben volt a szex...

Aztán a következő kapcsolatomba megértettem (ahol nagyon szerelmesek voltunk mindketten és el se tudtuk volna képzelni, hogy másik ember ér a másikhoz) hogy a szex felpezsdítése, az újítása abban rejlik, ha olyan dolgot találtok ki közösen, ami mindkettőtöknek új és jó, mindkettőtöknek felkelti az érdeklődését a téma...

Részemről: ne menj bele, meg fogod bánni.

2019. jan. 16. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha kétségeid vannak ne menj bele,csak meg fogod bánni. Egyszerűen mondd meg a párodnak, hogy te ezt nek szeretnéd, mert számodra ez nem fér bele a kapcsolatba.
2019. jan. 18. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!