Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm hozni akar még egy lányt, de én nem akarom, mit tegyek?
Én 18, barátnőm 21 éves lány. Tegnap azzal állt elő, hogy hozni akarja egy hármas szerelmeskedésre egy régi leszbikus ismerősét. Nagyon vonzó a lány, láttam róla intim képeket, de nagyon félek hogy rosszul fog elsülni.
Tippek?
Mondd meg neki, hogy nem szeretnéd!
A legrövidebb út az egyenes.
Nagyon alacsony szexuális intelligencia szintre vall, aki egy párkapcsolatba harmadikat akar hozni, ha elvileg minden rendben van.
Ez a kapcsolat vagy nem működik, vagy a párod nem szeret úgy, mint téged.
Nekem is volt egy ilyen barátnőm, még én éreztem magam kellemetlenül, hogy nemet mondtam, mert egyáltalán nem akartam, pedig nagyon is rendben volt a szex...
Aztán a következő kapcsolatomba megértettem (ahol nagyon szerelmesek voltunk mindketten és el se tudtuk volna képzelni, hogy másik ember ér a másikhoz) hogy a szex felpezsdítése, az újítása abban rejlik, ha olyan dolgot találtok ki közösen, ami mindkettőtöknek új és jó, mindkettőtöknek felkelti az érdeklődését a téma...
Részemről: ne menj bele, meg fogod bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!