Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a velemenyetek arrol ha egy 16eves lany es egy 20 eves no egyutt vannak?
Figyelt kérdés
2019. jan. 15. 12:55
2/11 anonim válasza:
Ha nézhetem az együttlétüket, akkor kimondottan szorgalmazom a dolgot.
4/11 anonim válasza:
Semmi. Érezzék jól magukat. Ha beszállhatok az még jobb.
5/11 anonim válasza:
Semmi. Érezzék jól magukat. 32/F
6/11 anonim válasza:
A húsz éves még nem nő, pláne ha 16 évessel kezd... LOL
7/11 anonim válasza:
Szerintem problémát fog okozni a korkülönbség, mert még annyira máshol tartanak az életben. De persze ez nem kötelező érvényű, csak én erre látom az esélyt hogy előbb utóbb problémák lesznek ebből adódóan. De akár működhet is, előfordulhat hogy mégse okoz gondot, meg annyira nem nagy különbség az a 4 év, főleg ha mindketten lányok.
Meg nem akarok beleszólni, nektek kell tudni, ha megvagytok legyetek boldogok. Remélem nem nekem lesz igazam. :)
8/11 anonim válasza:
Kislány mind a kettő. De legyenek boldogok. Egyszer élünk.
10/11 anonim válasza:
Istenem, a sok nyálcsorgató miafsztkeresőitt pénisz...
A témához hozzászólva, túl lehet élni, de szerintem azért jobb a 18-22 kombó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!