Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok, meg lehet ezt szüntetni valahogy?
Kérlek, ne jöjjetek azzal, hogy "fogadd el magad" meg hasonlók. Nem fogom elfogadni, mert nem akarom. Senki nem tud erről rajtam kívül és nem is fog. Valaki segítsen, könyörgöm.
25/L
Miből gondolod, hogy leszbikus és ez miért nem tetszik?
Kicsit több infó kellene.
Hat először döntsd el h taszitana e egy fiú
H vele aludj
Ot öleld
Ot csokold
Elviselned e ha lefekudnetek
Stb
Ezeken gondolkozz el
Ha meg nem megy akkor azért keress fel egy pszichológust, hatha tud segíteni és rendbe tudja e tenni a dolgokat (mármint érzelmi alapon)
második nem is mondott hülyeséget, menj el apácának és akkor probléma megoldva :D
ám miért akkora gond ez?
1-es:
Abból gondolom, hogy szerelmes vagyok egy barátnőmbe. Soha nem voltam még szerelmes igazából korábban, ez viszont hosszútávú, már 21 éves korunk óta érzem, vagyis 4 éve. Csak ő nem tud róla és nem is szeretném, hogy megtudja. Van pasija.
Azért akarom megszüntetni, mert én nem így képzelem el az életem. Férjet akarok meg gyerekeket, mint ahogy minden normális nő.
De nem vonzanak a férfiak. Sosem vonzottak. De kb. 20 éves korom előtt a nők sem érdekeltek egyáltalán.
Kettes, négyes, hatos válaszolók:
Nem leszek apáca és nem hiszek a reinkarnációban. Komolyan kérdeztem és tényleg szükségem van megoldásra.
Na jó, nézd. Mivel nem hiszel a reinkarnációban, mondom máshogy;
Ez nem fakultatív dolog, ez nem úgy van hogy megiszol hat teát egy héten keresztül, meg macskaszőrt tömsz a pipába, elszívod és “normális” leszel.
Ennyivel van ennyi, ebből gazdálkodj. Nem olyan rossz dolog ez, hidd el!
Viszont ha tényleg nem adod a dolgot, keress fel egy pszichomókust, mi ezzel tudunk együttélni, nem tudunk neked érdemben tanácsot adni abban, hogy ebből hogy tudsz kifarolni. ( mivel nem is lehet ugye )
25 vagy, nem tini.
Húsevőktől hiába kérsz vega receptet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!