Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos, merre keressem akkor a párom? 18/L
Kiaknáztam a badoot, a gyakorit, a facebookot,lgbt csoportokat, a tumblrt, az Instagrammot, a tindert, névtelen oldalakat, a való életet, még a metint is, de... ugyanúgy 3 éve senkivel sem beszélgettem egy igazán jót, mindenki csak játszott velem vagy alig írt, vagy túl messze lakott. Mindig gond hogyha a világ másik felén lakik, hiába vagyok pest közeli.
Szóval...csak én vagyok ilyen szerencsétlen? 18/L/L
pár év múlva, ahogy elszakadsz otthonról, majd jobb lesz :D
metin meg létezik? :O :D
Ha ez megnyugtat: nem, nem csak te vagy...
Se barátság, se semmi hosszabbtávú ismertség nem alakult? Mert szerintem nem annyira a kapcsolat dolgot kéne erőltetni, hanem úgy hozzáállni az egészhez, hogy legyen, akivel beszélsz egy igazán jót. Azt a mondatodat emelném ki, ahol erről esett szó. Mi miatt nem sikerült senkivel sem egy jót beszélgetned 3 év alatt? Vagy nagyon el vagy már keseredve és elhalványultak a szebb emlékek. Hiteltelenül hangzana tőlem most minden egyéb papolás önbizalomról, pozitív hozzáállásról, ezért csak azt mondanám: ismerkedj, nyiss mások felé továbbra is és találd meg önmagad. És akkor előbb-utóbb a párodra is rátalálsz. Nem vagy még elkésve semmivel!
ezt egy metinről nehéz elképzelni :D azért köszi az infót róla :D
aztán fel a fejjel, közhely, de majd amikor nem számítasz rá, úgyis jön valaki, tök fiatal vagy még :) kitartás :))
A Tinder szerintem nem olyan rossz, ha próbálkoznál még sikerrel járhatnál vele. Járj nyitott szemmel az egyetemen, munkában, egyszer mindenkinél kopogtat a nagy Ő:) Nekem is írhatsz, ha gondolod.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!