Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tennétek sorrendbe az alábbi lépéseket?
csók, kapcsolat, szex, szeretlek
(jó sokan szeretnek kérdező :D jó trükk)
Érdekes, hogy a legtöbb embernél a szex mennyire a végén van. Pedig szerintem a jó párkapcsolat egyik alapja a jó szex, ergo én szeretem azelőtt megtapasztalni, milyen a partnerem az ágyban,sőt a csók is elég fontos, mielőtt esetlegesen összejövünk. Tehát:
Csók, Szex, Kapcsolat, Szeretlek
19/L
Csók, szex, kapcsolat, szeretlek
21/N
Én inkább azt nem értem, hogy miért szerepel szinte mindenkinél a szeretlek az első helyen?!
Előbb mondjátok valakinek, hogy szeretlek, minthogy csókolóztatok/szexeltetek volna vele?!
Bár az is igaz, hogy milyen sorrendre gondol a kérdező. Ha fontossági akkor oké.
De úgy tette fel a kérdést, hogy "lépéseket", szóval én egyből arra gondoltam, hogy milyen sorrendben következzenek egymás után.
Szóval az én sorrendjeim:
Ha lépések: csók,szex,kapcsolat,szeretlek (a szex és a kapcsolat felcserélhető, helyzettől függően.)
Ha fontossági: Kapcsolat, szex, csók, szeretlek (mert a szeretlek az csak egy szó, ezer meg egy formája van, hogy kimutasd azt a másikak, hogy szereted, nem csak szavakkal lehet tudatni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!