Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ösztrosokk vagy WoW?
Melyikre mentek?
Melyik tiltja a férfiakat? Oda szeretnék menni, ahol csak lányok léphetnek be.
23l
Az osztrosokk azt irja elo hogy ferfi csak egy vele errkezo no felelossegevel lephet be..szoval vannak ferfiak de ok tobbnyire melegek.
Es megnyugtatlak a ferfiak nem rontjak el a leszbi partikat mert akik odamennek mind toleransak es rendesek.
Nyugodtan le lehet pontozni, de nem gondolom hogy haszontalan volt a valaszom. Csak egyes embereket felemeszt a ferfigyulolet:)
Udv: egy aranycsillagos leszbikus, aki kapott mar eleg szart a bunkofajta ferfiaktol, szoval tudom mi a kulonbseg ferfi is ferfi kozott.
Az élet nagy kérdései.. :)
Mind a két hely jó hangulatú, sok a lány és lehet ismerkedni, de ha tényleg ez a kikötés, hogy csak nők legyenek, akkor az Ösztróra menj. Oda valóban csak olyan fiúk mehetnek, akik például ismerősei, barátai valamelyik oda érkező lánynak. A Wow-ra igazából bárki bemehet. Nincs ilyen kikötés, csak a tematika jelzi, hogy ez egy "olyan" buli. Szóval eddigi tapasztalataim szerint az Ösztron van sokkal kevesebb fiú, (szinte alig) de ettől függetlenül mind a két helyre érdemes benézni egyszer, mert ahogy előttem is írták a Wow-on bulizó fiúk zömében vagy melegek, biszexek vagy barátnőjükkel érkező fiúk, de minden esetre sem bunkók vagy sz.arfejek. Én eddig semmilyen atrocitást nem tapasztaltam. A zenék, a hangulat is mind a két helyen nagyon jó. Szóval hajrá!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!