Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ösztrosokk vagy WoW?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ösztrosokk vagy WoW?

Figyelt kérdés

Melyikre mentek?

Melyik tiltja a férfiakat? Oda szeretnék menni, ahol csak lányok léphetnek be.

23l

2019. jan. 11. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Az osztrosokk azt irja elo hogy ferfi csak egy vele errkezo no felelossegevel lephet be..szoval vannak ferfiak de ok tobbnyire melegek.

Es megnyugtatlak a ferfiak nem rontjak el a leszbi partikat mert akik odamennek mind toleransak es rendesek.

2019. jan. 11. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
WoW az egy jó játék. :DDD Csak mondjuk ott sosem sikerült ismerkednem. :DDD
2019. jan. 11. 12:01
 3/5 anonim ***** válasza:
86%

Nyugodtan le lehet pontozni, de nem gondolom hogy haszontalan volt a valaszom. Csak egyes embereket felemeszt a ferfigyulolet:)

Udv: egy aranycsillagos leszbikus, aki kapott mar eleg szart a bunkofajta ferfiaktol, szoval tudom mi a kulonbseg ferfi is ferfi kozott.

2019. jan. 11. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
nem tudom igazából ezért akarunk mind a 2 helyre elnézni
2019. jan. 11. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Az élet nagy kérdései.. :)

Mind a két hely jó hangulatú, sok a lány és lehet ismerkedni, de ha tényleg ez a kikötés, hogy csak nők legyenek, akkor az Ösztróra menj. Oda valóban csak olyan fiúk mehetnek, akik például ismerősei, barátai valamelyik oda érkező lánynak. A Wow-ra igazából bárki bemehet. Nincs ilyen kikötés, csak a tematika jelzi, hogy ez egy "olyan" buli. Szóval eddigi tapasztalataim szerint az Ösztron van sokkal kevesebb fiú, (szinte alig) de ettől függetlenül mind a két helyre érdemes benézni egyszer, mert ahogy előttem is írták a Wow-on bulizó fiúk zömében vagy melegek, biszexek vagy barátnőjükkel érkező fiúk, de minden esetre sem bunkók vagy sz.arfejek. Én eddig semmilyen atrocitást nem tapasztaltam. A zenék, a hangulat is mind a két helyen nagyon jó. Szóval hajrá!

23/L

2019. jan. 11. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!