Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ösztrosokk buli - el merjek menni?
Már egy ideje gondolkozom, hogy elmennék rá. A következő februárban lesz, azt céloztam meg. De mivel nincsenek olyan ismerőseim, akikkel el tudnék menni, így egyedül szeretnék. Lehet e ilyen helyen ismerkedni, jó ötlet e ismerkedés céljából elmenni? Olvastam a korábbi kérdéseket, és azt szűrtem le, hogy az online társkereső oldalakon nem érdemes ismerkedni, mert sok a csaló és az átverés. Tapasztalatokat szeretnék kérni, kinek sikerült már ilyen helyen ismerkedni, megéri e ezért elmenni?
19/L
Engem is érdekel :)
Egyébként azt gondolom, sokan járnak hozzád (hozzánk) hasonló cipőben, és mennek el barátkozni/ismerkedni ide. Felkeltetteda kíváncsiságomat, ha gondolod mehetnénk együtt is akár..
Lehet ismerkedni, persze.
Én azt tanácsolom, fogjatok össze páran és menjetek nyugodtan!
Ott találkozunk ;)
Mikor és hol lesz? Engem is érdekelne :)
22/l/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!