Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viszonyul máshogy hozzám 1 év után a barátnőm?
18 évesek vagyunk.
Másfél évvel ezelőtt bevallottam neki, hogy szeretem a lányokat és erre azt mondta, hogy ő nem akar leszbikus barátnőt.. erre úgy csináltam mintha nem hallottam volna, ezután még undorodtam is magamtól, h még a barátnőm se fogad el.
Majd elköltözött és 1 év után eljött a szallagavatónkra és egyfolytában engem nézett és láttam, hogy rólam beszél másoknak is.
Majd odamentem hozzá és megkérdeztem, hogy hogy van.
Végignézett rajtam és megölelt, mondta hogy nagyon-nagyon hiányolt:))
Ittunk és elkezdtem táncolni egy barátommal majd oda jött hozzám és megkérdezte, hogy megcsókolhat-e, ez nagyon meglepett majd megsimogattam az arcát és megcsókoltam..
Attól kezdve minden buliban smároltunk és amióta barátja lett ezt nem tudom tovább csinálni de nagyon hiányzik pedig próbálkozott utánna is és láttam a szemében, hogy neki is hiányzik.
Lehet most jött rá, hogy a lányokat is szereti?
Nem ragaszkodom annyira hozzá, de bevallom nagyon jó múltunk volt, eggyütt nőttünk fel:) és ezért gyakran eszembe jut, de tovább tudok lépni.
Szerintem ő fog szenvedni mert még magának se meri bevallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!