Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha ilyeneket álmodok folyamat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyeneket álmodok folyamat, akkor lépnem kellene?

Figyelt kérdés

Az álmaim mindig szexuális jellegűek a nőkkel, múltkor azt álmodtam hogy egy régi barátnőm nyakát csókolgattam.

Azért gáz ez az egész, mert kapcsolatban vagyok egy fiúval már 2 és fél éve lassan, nagyon szeretem őt, ő is engem! Még életemben nem találkoztam ilyen rendes sráccal, szerencsésnek érzem magam vele.

A mostani kapcsolatom előtt viszont voltam már lányokkal, tudtam régebben is, hogy vonzódom hozzájuk.

Még a kapcsolatunk előtt rendesen kipuhatoltam azt hogy mit gondol a biszexekről/leszbikusokról azt vettem észre hogy nem szeret erről beszélni és kissé homofób.

Hármast meg semmelyikőnk sem akar.

Nem akarom megcsalni.

26l

2018. dec. 31. 00:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Itt sok variáció akkor nem maradt. Vagy szenvedsz, vagy hozzányúlsz valaki máshoz.

Csak rajtad áll miként döntesz.

2018. dec. 31. 00:46
 2/4 Rockarc ***** válasza:
68%

Felesleges az almokat belekeverni egy parkapcsolatba. Ha ebren is ra akarsz maszni a baratnodre, az mar jelent valamit, de ott is van dontesed, hogy osztonlenykent akarsz elni, vagy inkabb a magasabb tudatu enedhez ragaszkodsz.

42F

2018. dec. 31. 01:58
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

Hali, nekem sok évre visszatekintve az a meglátásom, hogy olyan partnerrel kell lenni, aki elfogadja és lelkes igent mond arra, hogy te kiélhessed a vágyaidat, fantáziáidat, hogy azok elfolytásával ne kelljen terhelned a lelkedet.

természetesen ez fordítva is igaz, azaz, neked is lelkes igent kell mondanod a párod esetleges vágyaira.

Nem könnyű, de úgy látom, valami ilyesmi van kialakulóban a mai világban, itt a "fejlett nyugaton" azaz a nyitott kapcsolatok.

2018. dec. 31. 06:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Itt szerintem édes mindegy a szexuális beállítottságod, ha ébren is másra vágysz szexuálisan, akkor valami nem okés a kapcsolatban. Gondolkodj el szerintem, hogy mi hiányzik.
2018. dec. 31. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!