Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyeneket álmodok folyamat, akkor lépnem kellene?
Az álmaim mindig szexuális jellegűek a nőkkel, múltkor azt álmodtam hogy egy régi barátnőm nyakát csókolgattam.
Azért gáz ez az egész, mert kapcsolatban vagyok egy fiúval már 2 és fél éve lassan, nagyon szeretem őt, ő is engem! Még életemben nem találkoztam ilyen rendes sráccal, szerencsésnek érzem magam vele.
A mostani kapcsolatom előtt viszont voltam már lányokkal, tudtam régebben is, hogy vonzódom hozzájuk.
Még a kapcsolatunk előtt rendesen kipuhatoltam azt hogy mit gondol a biszexekről/leszbikusokról azt vettem észre hogy nem szeret erről beszélni és kissé homofób.
Hármast meg semmelyikőnk sem akar.
Nem akarom megcsalni.
26l
Itt sok variáció akkor nem maradt. Vagy szenvedsz, vagy hozzányúlsz valaki máshoz.
Csak rajtad áll miként döntesz.
Felesleges az almokat belekeverni egy parkapcsolatba. Ha ebren is ra akarsz maszni a baratnodre, az mar jelent valamit, de ott is van dontesed, hogy osztonlenykent akarsz elni, vagy inkabb a magasabb tudatu enedhez ragaszkodsz.
42F
Hali, nekem sok évre visszatekintve az a meglátásom, hogy olyan partnerrel kell lenni, aki elfogadja és lelkes igent mond arra, hogy te kiélhessed a vágyaidat, fantáziáidat, hogy azok elfolytásával ne kelljen terhelned a lelkedet.
természetesen ez fordítva is igaz, azaz, neked is lelkes igent kell mondanod a párod esetleges vágyaira.
Nem könnyű, de úgy látom, valami ilyesmi van kialakulóban a mai világban, itt a "fejlett nyugaton" azaz a nyitott kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!