Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan lobbantsam fel valakibe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lobbantsam fel valakiben az irántam érzett szexuális vágyát, akinek tudtommal még semmiféle kapcsolata nem volt soha nővel?

Figyelt kérdés
Na,remélem érthető,kicsit túlbonyolítottam a dolgot. :D Annyi helyen írják,mondják,hogy majdnem minden nőben megvan a hajlam a biszexualitásra.Akkor innen nézve akár ez is összejöhet,hogy az illető érdeklődését felkeltem.A kérdés a hogyan.Ja,és nem egy kamasz lányról vagy egy huszonéves "kislányról" van szó.
2018. dec. 25. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Incselkedj vele, nálam ez bejön (: a játékosság egy jó vonal!

Az nem számít, hogy volt-e már nővel vagy nem. Ha olyan, nem kell sokat isztikélni a dologra, viszont ha nem vagy a zsánere akkor csinálhatsz bármit

2018. dec. 25. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
"Ja,és nem egy kamasz lányról vagy egy huszonéves "kislányról" van szó." Nem sokkal egyszerübb lenne leirnod, hogy milyen korosztályrol van szo? -> Bonyolultan közelited a kérdéseket!
2018. dec. 25. 23:52
 3/6 anonim ***** válasza:
30%

1.Nincs minden nőben biszex hajlam,eut sak elmaradott, hímsoviniszta nézet.

2.Ha magadtól eddig nem keltetted fel valakiben a szexuális vágyat, mesterségesen vagy nagyon-nagyon NAGYON nehéz vagy lehetetlen,de inkább az utóbbi.

2018. dec. 26. 08:42
 4/6 A kérdező kommentje:

#1:Egyébkébt szépnek tart,azt tudom.Na most az egy dolog.Attól nem biztos,hogy szexuális értelemben is vonzónak talál... Konkretizálnád kicsit,amit általánosságban írtál?Pl mit csináljak,hogy célt érjek?:) Viszont többet akarok,mint szimpla testi kontaktus az tény. :D

#2:Azt csak azért írtam,amit írtam a korára vonatkozóan,hogy már nem egy fiatal lány,hanem egy érett nő,és általában azért a két korosztály másképp viselkedik és egyebek...

#3:Tudsz olvasni?:) A kérdésemben "majdnem minden" szerepel,és nem az,hogy minden nőben ott lenne a hajlam a biszexualitásra. :D

Az pedig mit jelent,hogy,ha magamtól eddig nem keltettem fel az érdeklődését?Szerintem igen is vannak dolgok,amikkel talán erre rá lehet segíteni.Minden tapasztalatot is szívesen fogadok amúgy!:) Pl nekem is volt olyan csaj az életemben,akihez kb 2 évig egyáltalán nem vonzódtam,hiába ismertük egymást egy ideje,csak azután kezdtem el vonzalmat érezni,hogy érzelmileg is elég közel került hozzám...

2018. dec. 26. 10:26
 5/6 anonim ***** válasza:
#2 vok. A "Bonyolultan közelited a kérdéseket!" nem csak a korosztály leirásra értettem. Akkor szájbarágosan: Ismerkedj vele, finoman bokolj, udvarolj, elöbb-utobb kibujik a szög a zsákbol (vagy a punci a bugyibol!)
2018. dec. 26. 11:46
 6/6 anonim ***** válasza:
95%

Érettebbnek hiszed magad, mint a huszonévesek, de mégsem tudod hogyan megközelíteni ezt az ismerkedési problémát. Ez eléggé ellentmondásos nekem :)

Egyébként meg egyetértek az egyik előző hozzászólóval, szerintem ha magától nem kezd el érdeklődni irántad úgy, vagy szexuálisan közeledni, utalásokat tenni, akkor nem lehet ezt sehogyan megváltoztatni. Maximum beleerőszakolhatod ezt a dolgot, hogy próbáljatok ki valamit, de azt egyikőtök sem élvezné annyira, mintha egy kapcsolatban történne a dolog.

2018. dec. 26. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!