Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az ideális vagy az "álomnő"? Hogyan képzelitek el életetek párját? Vagy akinek van kapcsolata, hogy néz ki a partnere?
egyébként amit az első írt az nekem is tetszene, teljesen odavagyok a szeplőkért, szerintem annyira aranyos :D
illetve a színes hajú tetovált piercinges lányok tetszenek még nagyon XD
de persze a belső a legfontosabb, szóval nekem lehet nem lesz mázlim és teljesen más kinézetű lánnyal hoz össze a sors :)
24ll
"165 centi alatti, vörös hajú, zöld szemű, átlagos testalkatú, formás cicikkel rendelkező, nálam pár évvel fiatalabb, aranyos, kedves, mosolygós lány jelentette mindig az álomnőt számomra. Az hogy úgy találtam erre a lányra, hogy a kedvenc női nevem a keresztneve, óriási mázli. Imádom, szeretem, senkiért nem cserélném el. :) 23/F"
Te leszbikus vagy? :D
Pasi vagy, úgyhogy ide hiába írdogálsz, úgyis lepontoznak! :D
A kérdésre válaszolva, nem számít annyira a külső, nem kell plázacicának kinéznie...
Egy kevésbé szép, átlagos lány is lehet "álomnő", ha megjelenése, kisugárzása és személyisége meggyőző.
Külsőre nőies, szép, hosszú hajú, vékony.
Belsőre intelligens, kedves, pszichikailag rendben van.
26/L/L
Ja, amúgy 15 éves vagyok és leszbikus...
5-ös kommentelő voltam.
Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!! <3 ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!