Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy avatnál be a szexbe egy olyan lányt, akinek még nem volt szexuális kapcsolata lánnyal?
Szia.
Mindenképp felajánlanám neki a bi barátnőmet(nem kapcsolat).Aki tapsztalt,és mivel én is az vagyok bármit összetudnánk hozni ami mindenkinek jó.
Elvárásom szexuális téren nem lenne ha neki ez lenne az első alkalom lánnyal,így nem is lehet,hisz ismeretlen terület,annyi hogy higiénikus legyen de ez alap.
18l
25f
Az ér, ha nekem se volt még? :D Annyit "várnék", mint bármelyik embertől, férfitól is. Igen, higiénia alap, mint mondták előttem, de ez jó esetben nem csak szexnél kerül témába... Izgalmas lenne. Azt csinálnánk, amit mindketten szeretnénk, semmit se erőltetnék. "Beavatni" tapasztalatból tehát nem tudnám, max megérzésből, de fiúval is így voltam és nagyon ment, szóval ettől nem félnék.
L/bi
Én egycsillagos vagyok. :)
Nos, engem a párom úgy avatott be, hogy első pár alkalommal csak ő csinált nekem mindent. Nem is problémázott. Azt mondta, hogy úgyis ha akarom majd, akkor csinálni fogom. Nos azóta is együtt vagyunk. :) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!