Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Poénból is szoktak nők egymás seggére csapni vagy ez csak szexuális jellegű lehet? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy tudtommal (hetero) nő művelte ezt nem olyan rég egy nála fiatalabb nővel,és furcsának találtam.Vagy csak én vagyok "fura",hogy nem heteroszexualitásom végett olyanba látok bele dolgokat,ahol nincs semmi különös?:D2018. dec. 24. 20:04
1/5 anonim 

válasza:

Csak poénból is szokták ezt csinálni
5/5 anonim 

válasza:

jó barátságokban ez poén, meg kb a csöcsfogdosás. (fogd má meg, szerinted is be van feszűve a mellyem?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!