Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha két alapból nagyon fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha két alapból nagyon fiatal heteró fiút kiraknánk egy lakatlan szigeten felnőtként szexelnének? Alakúlna ki szexuális vágyuk egymás iránt?

Figyelt kérdés
(tegyük fel a túléléshez minden adott)
2018. máj. 8. 23:06
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Passz, de biztos lenne idejük megtanulni helyesen írni..
2018. máj. 8. 23:12
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
Magamból kiindulva tuti nem. De ha valami miatt sor is kerülni ilyesmire, amit kétlek, tuti hogy rohadtul nem élvezném
2018. máj. 9. 00:00
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Ha valaki 100%-ig hetero, akkor nem lesz meleg, csak azért, mert vele nőtt fel egy lakatlan szigeten egy másik pasi.
2018. máj. 9. 00:05
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem egy ilyen helyzetben biztosan lenne ott valami!

Ott úgy nincs választási lehetőség...

A hormonok dolgoznak, szóval biztosan alakulna valami... Lehet akármilyen heteroszexuális, csak vágyik más érintésére, stb...

Szóval biztosan lenne ott akció...

2018. máj. 9. 00:55
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

Ez a pszeudo-homoszexualitás.

Ez van a börtönökben, de alapvetően ez volt például a zárt katonai táborokban is.

Ha hosszú időn keresztül nem is lát valaki ellenkező neműt, akkor a szexuális hiány vonzalmat ébreszt az azonos nem iránt.

Mihelyst kilép ebből a közegből, helyzetből újra heteroszexuális lesz.

Szóval valószínűleg alakulna vagy alakulhatna köztük valami, talán akkor is, ha nem két nagyon fiatal fiúról van szó.

Viszont, ha évek után bögyös szexéhes 18as lányok rájuk találnak, akkor hamar kikeverednek ebből az állapotból és többé nem fognak vágyat érezni egymás iránt, mindaddig, ameddig nem kerülnek hosszú időre újra egy lakatlan szigetre.

2018. máj. 9. 01:54
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Előfordulhat, igen, ezt hívják pszeudo-homoszexualitásnak, és mihelyt azt ezt kikényszerítő körülmények megszűnnek, helyreállnak a srácok eredeti szexuális szokásai.
2018. máj. 9. 07:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tuti. Mivel egyutt aludnanak es alapbol nagyon kozeli lenne a viszony, mert csak egymasra szamithatnanak es egy ido utan atvaltana szexualitasba is.

En meleg vagyok, de ha egy novel kerulnek ilyen helyzetbe, es mondjuk csinos lenne, biztos hogy lenne szex egy ido utan.

2018. máj. 9. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezen én is gondolkodtam már sokat. Viszont én nem kettő, hanem inkább több fiúval végeznék ilyen kísérletet, ha egyszer lenne rá lehetőség. Ha csak ketten vannak, akkor azért nem biztos, hogy olyan jól ki fognak jönni egymással. Ha viszont többen, akkor előbb-utóbb biztosan kialakulnak szorosabb barátságok a csoporton belül.

Másrészt tényleg nagyon fiatal, ilyen pár éves fiúkkal kezdeném a kísérletet. Szóval hogy úgy nőjenek fel, hogy a lányokra ne is emlékezzenek később. Ilyen szempontból tehát teljesen más lenne a helyzet, mint a börtönökben, vagy egyéb olyan közösségekben, ahol el vannak zárva az ellenkező nemtől. Ők nem is tudnák, hogy lányok léteznek egyáltalán, így értelemszerűen nem is hiányolnák őket.

Persze a technikai megvalósítás nem lenne egyszerű. Ha tényleg pár évesekről van szó, akkor azért külső, emberi segítségre is szükségük lenne az elején, nemcsak pusztán eszközökre meg ellátmányra. De ez is valahogy szabályozottan zajlana, például egy-két közéjük telepített felnőtt férfivel. A lényeg mindenesetre, hogy a külvilágról ne tudjanak semmit alapvetően.

Egyébként a fentieken belül is kétféle szcenárió érdekelne igazából. Az egyiknél teljesen magukra lennének hagyva. Már persze a túléléshez szükséges feltételeket meg gondoskodást itt is megkapnák, de egyéb felvilágosítást nem. A másik variációban viszont azt is elmagyaráznák nekik, hogy hogyan működik a társadalom. Milyen, amikor két ember igazán szereti egymást: ilyenkor az a normális, ha a legszorosabb barátok összeköltöznek, együtt alszanak, és az ágyban is rendszeresen örömet okoznak egymásnak. Az első esetben mondjuk nem tudom, mi lenne a végeredmény, lehet, nem is párokba állnának össze, hanem valami egészen más társadalmi struktúra alakulna ki. De a másodiknál majdnem biztos vagyok benne, hogy alkalmazkodnának a hallottakhoz, és előbb-utóbb párt választanának maguknak egymás közül, a párok pedig nemi életet is élnének. És semmi fenntartás nem lenne bennük ezzel kapcsolatosan, boldog és kiegyensúlyozott homoszexuális kapcsolatban élnék le az életüket mindannyian.

2018. máj. 22. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!