Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy Leszbi vagyok? (19 L)
"Tényleg sajnálom hogy kiírtam már"
-ez egy anoním oldal... vannak itt ilyen meg olyan válaszok is...
Eddig akkor mire masztiztál, ha semmi nem vonzott?
De nem ismerlek, csak az alapján tudok rólad véleményt mondani amit itt mutatsz. És itt meg pont azt mutatod ami miatt egyre csak kiábrándul az ember a pasikból. Elmondom hogy az összes pasi, ezt mondja magáról az összes, aztán a valóság meg közelében sincs annak mint amiket állítanak magukról.
Plusz az összes ilyen kérdés alatt megjelenik valaki aki csak annyit tud segíteni hogy magát fényezi. Nem tudom mit gondoltok de ez a beképzeltség kétlem hogy bárkinek is bejönne, mégha nem a semmire vagy beképzelt, akkor se.
Én nem ítélkezem, lehet hogy jó ember, de ez után a nagyon okos mondat után amit ideírt, ennyi következtetést tudok levonni.
Nem tudom hogy viccből írta, vagy komolyan gondolta de ha a kérdező valóban leszbikus, akkor ezen egy pasi sem fog változtatni,lehet akármennyire tökéletes. Ha meg nem (csak) az azonos nemhez vonzódik az nem azért van, mert valami félisten kigyógyította a leszbikusságból, mint ahogy azt a férfiak elképzelik.
De az hogy minden kérdés alatt megjelenik egy pasi akiben semmilyen segítőszándék nincs, csak saját maga dicsőítéséhez ért, az elég sokat elmond az illetőről, azon kívül hogy már baromi unalmas ez a szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!