Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehet hogy Leszbi vagyok? (19 L)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy Leszbi vagyok? (19 L)

Figyelt kérdés
Az öltözőben általában háttal öltözöm, szégyenlőstípus vagyok és nem nézem a többieket. Nemrég viszont megláttam egy lány oszálytársam az öltözőben, és átvette épp a melltartóját, és nagyon tetszettek a mellei. Ma erre masztiztam (pedig ritkán szoktam) Szerintem jobban felizgatott mint eddig bármi.

2018. dec. 17. 12:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Eddig nem vonzódtam senkihez
2018. dec. 17. 15:08
 12/22 anonim ***** válasza:

"Tényleg sajnálom hogy kiírtam már"

-ez egy anoním oldal... vannak itt ilyen meg olyan válaszok is...

Eddig akkor mire masztiztál, ha semmi nem vonzott?

2018. dec. 17. 15:11
 13/22 A kérdező kommentje:
Ritkán masztizok, olyankor nem fantáziálok annyira csak felfedezem magam :)
2018. dec. 17. 15:13
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

De nem ismerlek, csak az alapján tudok rólad véleményt mondani amit itt mutatsz. És itt meg pont azt mutatod ami miatt egyre csak kiábrándul az ember a pasikból. Elmondom hogy az összes pasi, ezt mondja magáról az összes, aztán a valóság meg közelében sincs annak mint amiket állítanak magukról.

Plusz az összes ilyen kérdés alatt megjelenik valaki aki csak annyit tud segíteni hogy magát fényezi. Nem tudom mit gondoltok de ez a beképzeltség kétlem hogy bárkinek is bejönne, mégha nem a semmire vagy beképzelt, akkor se.

2018. dec. 17. 15:21
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
Most is csak annyit értél el hogy a kérdező segítséget várt, te meg elvetted a kedvét.
2018. dec. 17. 15:26
 16/22 anonim ***** válasza:
5%
Itt mindenki egyetlen egy kis szöveg alapján ítélkezik a másik felett. 1-2 mondat alapjan döntünk a másikról, hogy ez ilyen meg olyan ember a neten keresztül.
2018. dec. 17. 15:40
 17/22 anonim ***** válasza:
91%

Én nem ítélkezem, lehet hogy jó ember, de ez után a nagyon okos mondat után amit ideírt, ennyi következtetést tudok levonni.

Nem tudom hogy viccből írta, vagy komolyan gondolta de ha a kérdező valóban leszbikus, akkor ezen egy pasi sem fog változtatni,lehet akármennyire tökéletes. Ha meg nem (csak) az azonos nemhez vonzódik az nem azért van, mert valami félisten kigyógyította a leszbikusságból, mint ahogy azt a férfiak elképzelik.

De az hogy minden kérdés alatt megjelenik egy pasi akiben semmilyen segítőszándék nincs, csak saját maga dicsőítéséhez ért, az elég sokat elmond az illetőről, azon kívül hogy már baromi unalmas ez a szöveg.

2018. dec. 17. 16:05
 18/22 anonim ***** válasza:
Igen ,tényleg kár hogy kiírtad. Ennyi információból komoly választ vársz a napileszbivagyoke kérdésre.
2018. dec. 17. 16:49
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, inkább húzd le magad a vécén
2018. dec. 17. 17:18
 20/22 anonim ***** válasza:
71%
Attól, hogy felizgultál egy lányra, még nem biztos, hogy leszbikus vagy.(Egyébként az sem baj). Nekem a legjobb és legrégebbi barátnőm, fiatalkorunkban mindig beindult rám, pedig a pasikat szereti, de nagyon.
2018. dec. 17. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!