Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hol keressek olyan szexuálpszi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek olyan szexuálpszichológust, aki segít?

Figyelt kérdés

Nem Magyarországon élek, így nehezebb dolgom van. Szeretnék egy olyan szexuálpszichologust aki segít nekem elengedni egy heteró nőt. Nagyon beleszerettem, minden nap találkozok vele. Szerethiányos vagyok és sokkal többet látok ebbe mint ami valójában van, szeretném a szakember segítségét, aki kérdést adhat a válaszaimra, és segíthet nekem.

Más jellegű pszichológus erre nem alkalmas ?

2018. dec. 14. 20:43
 1/3 A kérdező kommentje:
Vagyis választ a kérdéseimre :D
2018. dec. 14. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom egy jóbarát is kérdést tudna adni ezekre a válaszokra, nem feltétlen kell egy pszichomókus

A szeretethiányosságod miatt azt hiszem méginkább felerősödik ez az érzet benned iránta. Vegyél, csinálj, egyél, igyál olyan dolgokat amiktől lelkileg töltődsz kicsit, ha az a részed javul, mindened javulni fog. De erős segítség az is ilyenkor, ha csak kibeszéled magadból - az agyturkászok is ezen az alapelven működnek, sarkosan nézve

2018. dec. 14. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Mivel egyébként nem szexuális jellegű a problémád, ezzel bármilyen pszichológus foglalkozna. :)
2018. dec. 17. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!