Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mitől számít megcsalásnak?
Csók, szex vagy már a flört is? (Fizikai dolgokra gondolok, nem az érzelmi megcsalásra)
L/L
Csak akkor vettem észre, hogy leszbikus kapcsolatokról van szó, amikor már a válasz fogalmazódott a fejemben :) Szóval bocsi a kontárkodásért, de gondoltam, érdekelne valakit a másik nézőpont is (hetero pasi vagyok).
Számomra a flört teljesen belefér. A flört teljesen ártatlan, önbizalmat és külső megerősítést ad. Nemtől függetlenül vágyainkat visszatartani, korlátozni képes ösztönlények vagyunk, bizony elő-előfordul, hogy más valaki is megtetszik, arrogáns dolognak tartom azt gondolni, hogy "az én párom rá se nézzen másra!". Az egészséges mederben tartott flörtölés szublimálja a testi vágyat. Kicsit freudiasan fogalmazva, a libidó a külső személyről belsővé válik, amit felhasználhatsz arra, hogy nagyobb hévvel zúdítsd a párodra este, amikor befűtötök a takaró alá :P
Csak tudni kell, hogy hol a határ. Ja, meg akkor flörtölni, amikor a párod is ott van, na az tényleg gáz dolog.
És hogy a kategóriához is releváns legyen a dolog: messze nem zavarna annyira, hogy ha a barátnőm egy lánnyal csalna meg. Csak számoljon be róla!
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!