Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nincs orgazmusom?
Figyelt kérdés
Sok probalkozasom nem volt clmeg, de egyijet sem elveztem. Volt egy fius csaj, o leitatott, csinalta is a dolgokat, de ram semmilyen hatassal nem volt. Majd probalkoztam egy 40 eves nonel. O azzal jott nem vagyok eleg fius. Csokig jutottunk. En kezdemenyeztem. Vokt egy lany akivel ismerkedtem, de az akkori exevel akart osszejonni ujra. En vettem bekibajandekot is, de nem fogadta el. Kiprobaltam sraccal is, de az eem volt jo. A kozelmultban egyutt eltem 2 honapig egy novel, egyszer akartunk szexelni, de nekem nwm ment. Szinten az volt, hogy o probalta a dolgokat. Az a durva, hogy szerettem es igy sem ment. Sok volt a vita. Az exeivel tartotta a kapcsolatot. Plusz mikor o probalkozott nalam es latta, hogy nekem nem fog menni, azt mondta inkabb elmegy egy masik nohoz. Azt is mondta, hogy neki nem kell komoly kapcsolat. Tehat mellettem is ismerkedett. Nem tudom, miert van ez? Ketdegbe vagyok esve. Gyerekkent nagyon zarkozott voltam. Nehezen fogadtam el a leszbikussagomat.2018. dec. 11. 07:57
11/11 anonim válasza:
10-es vagyok bocsánat, a biromantikus helyett azt akartam írni, hogy romantikusan csak nőkhöz vonzódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!