Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van más hangszínünk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van más hangszínünk?

Figyelt kérdés
Mindig csak a melegek affektálását szokták emlegetni de észrevettem hogy sok leszbikusnak is van egy különleges hangszíne.olyanra gondolok mint ahogy már megint kitty youtubos is beszél. Nekem tetszik mondjuk és magamon sem zavar de miért lehet ez? Mi az összefüggés a szexuális orientáció és a hang között?
2018. dec. 7. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Tobb bennetek a tesztoszteron mint a hetero nokben ezert melyebb a hangotok
2018. dec. 7. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Valamilyen összefüggés lehetséges van,gondolom a magzat korban történik valamilyen rendellenesség.
2018. dec. 7. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Hú, engem nagyon irritál, ahogy MárMegintKitty beszél, pedig csak pár videóját láttam, de brr... Meg azért a hangszín és hanghordozás, beszédstílus sem ugyanaz. Nyilván a hangjáról senki nem tehet és a mélyebb tónussal sincsen bajom, enyém is olyan, olyasmi.

Nekem a kérdés láttán Oláh Ibolya ugrott be amúgy, neki szexi, rekedtes a hangja :D Fogalmam sincs, van-e együttjárás a két változó között, talán genetika, de érdekes a felvetésed, kérdező!

2018. dec. 7. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

A hangszínéről nem tehet senki, de még az a legkevesebb. Ha megnézed pont ezt a videós csajt, csomó maszkulin vonása van, az már inkább genetika/hormonok.

Mindenkinek van szerintem egy sajátos, akár különlegesnek is mondható hangszíne, egyszerűen ki lehetsz csak hegyezve a leszbikusokra ilyen téren.

2018. dec. 7. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Mondanám én is, hogy a tesztoszteronhoz van köze, mert hát logikusnak hangzik, de olvastam már cikket azzal kapcsolatban, hogy férfiak esetében sincs szoros összefüggés a hang mélysége és a tesztoszteronszint között, szóval fene se tudja. Mindenesetre meglehetősen mély nekem is, bár biszex vagyok.
2018. dec. 8. 07:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmi sem bizonyította még hogy a leszbikusokban több lenne a tesztoszteron.Buta,visszamaradott,hímsoviniszták agymenése ez a feltevés. Ismerek olyan leszbikus nőt,akit ösztrogén túltengés miatt jár kezelésre. És kb.minden leszbikusnak akivel eddig találkoztam vékony,magas hangja volt.
2018. dec. 10. 09:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!