Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők ti kezdenétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők ti kezdenétek olyan nővel akinek férje van?

Figyelt kérdés
Már házas vagyok, de most tisztázódott le bennem az, hogy a nőket szeretem jobban. Nem tudom mit csináljak, mert van egy rendes heteró életem, meg egy barátnőm akit szeretek. Sokat gondolkoztam rajta és nem bírnám elviselni, azt ami a melegeket éri. Olyan régóta játszom a heteró szerepet, de a barátnőm kezd sürgetni, hogy válasszak. Tulajdonképpen semmi sem változna ha elválnék a férjemtől sem, mert ugyanúgy titkolnom kell mindenki előtt, nem házasodhatunk, nem lehet gyerekünk.
2018. nov. 24. 14:40
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

Volt már ilyen kapcsolatom ,igen. Az a hölgyemény is hezitált, aztàn ráuntam a hitegetésre és szakítottam vele.

Ha szereted a barátnőd és együtt akarsz vele maradni döntened kell. Ha egyenlőre még nem is vállaljàtok fel nyíltan,akkor is tisztább és gusztusosabb a dolog ha nem kell egy pasival osztoznia rajtad és neked is tisztább a lelkiismereted. Idővel majd eldöntitek hogy felvállaljátok-e, amúgy nem olyan vészes mint aminek látszik. Néhány hímsoviniszta àllat fröcsögni fog és titeket fog okolni a migrációtól a gleccserek olvadásáig mindennel, de azok amúgy is fröcsögnek minden nőre aki nem úgy táncol ahogy ők fütyülnek meg néhány szűz lúzer csorgatni fogja rátok a nyálát, de semmi több, teljes életet lehet élni. Külföldön lehet házasodni,mesterségesen bármikor lehet gyereketek.

2018. nov. 24. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
12%
Én igen
2018. nov. 24. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
12%
Én nem, tudom hogy ez egy kicsit el.szott gondolkodás, de undorodnék tőle ha lenne férje, ez van, nem tehetek róla bocsi....
2018. nov. 24. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
Én kikezdenék egy férjes leszbikus csajjal 😏😏
2018. nov. 24. 16:48
 5/8 anonim ***** válasza:
2%
Akinek férje van az biszex, úgyhogy ezt buktad kedves 13 éves válaszoló.
2018. nov. 24. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Talán az elején izgalmasnak tűnne ez a kapcsolat, hogy titkos viszony meg ilyesmi. De egy után az ilyen titkos viszonyok inkább teher az embernek. Folyton bújkálni kell, meg kell oldani valahogy a titkos találkákat, ha esetleg egy társaságban vagytok akkor is leplezni, hogy van köztetek valami na meg persze a lelkiismeret, hogy megcsalom a párom/velem csalja a párját.

Meg neki is milyen rossz lehet, hogy szeret téged és miután elvál tőled tudja azt, hogy most hazamész a férjedhez és esetleg vele is hancúrozol, ő is hozzádér.

Sajnos tényleg választanod kell. Nem lehetsz 2 ember egyszerre. Teher lesz ez egy idő után. Ráadásul ha rosszul sül el a dolog, akkor mindkettőt elveszítheted.

2018. nov. 24. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
59%
Ha még együtt vannak nem. Nem fogok senkinel a sidecsaja lenni, a megcsalást a legalja, legundorítóbb dolognak tartom. Bocsi, de nembocsi.
2018. nov. 24. 23:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy leszbikus, akinek van önbecsülése és magabiztos, miért akarna együtt lenni egy pasival azért, hogy másoknak megfeleljen? Max. biszex vagy kíváncsi hetero csajok tudják ezt megtenni, majd szerencsétlen leszbi barátnőt azzal szédíteni, hogy anyu/apu/a kormány/ a szomszéd/a világ miatt kényszerül arra hogy azt az életet élje, amit. Én pl. szeretem magam annyira hogy azt adjam a testemnek és a lelkemnek is, amitől jól érzem magam, eszembe sem jutna mást játszani mint aki vagyok. A szülőknek lehet hazudni, a munkatársaknak is, de a hálószobában úgyis kiderül az igazság :D
2018. nov. 29. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!